To je to što me zanima!

Kosor otvorila knjižnicu te je odmah zatvorili jer nije gotova

Ogulinska knjižnica nije opremljena knjigama ni opremom pa je zatvorena na dva mjeseca kako bi dovršili radove iako ju je premijerka otvorila još prošlog tjedna
Vidi originalni članak

Narodna knjižnica i čitaonica u Ogulinu zatvorila je vrata nakon što ju je sa svitom ministara prošle srijede otvorila i obišla premijerka Jadranka Kosor, piše Jutarnji list. Ogulinska knjižnica nije opremljena knjigama ni opremom pa je zatvorena na dva mjeseca kako bi dovršili radove iako ju je premijerka otvorila - prvi put. 

Glasnogovornica Grada Ogulina za Jutarnji je rekla kako predizborna kampanja nije utjecala na uranjeno otvaranje knjižnice već je stvorena prilika za posjet premijerke pa je usput otvorila knjižnicu vrijednu 18 mil. kuna. Drugo otvorenje ponovno će popratiti prigodan program. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tornjak_1 08.11.2011.

    kakav je ovo židovski znak na grbu ogulina???

  • Scum-Bum SB 08.11.2011.

    Doći će dan kada će patiti, daj Bože, zbog svog egoizma, nemara, manjka humanosti, krivudavih i prljavih osmjeha. Želim im svima da ih snađe sve ono što sirotinja po h(namjerno malim slovom)rvatskoj doživljava sve ove godine. Prokleti bili svi ti tatini sinovi i kćerke, zlatna mladež koja nema m od mozga, svi glupani i priprosti seljaci u hrvatskoj, mutavi Tuđmanovci što dalje od njega ne vide, stare babe i đedovi što ne vide mlade kako pate. Svi vi prokleti bili tisućama godina. Ovo nije mržnja, ja se snalazim, radim, borim se, imam nešto malo, dovoljno, ali gledam svaki dan one koje nemaju. Žao mi je vas branitelja što nećete da kažete koji su ti do vas što vam uzimaju mirovine a nisu bili do vas na prvim crtama, žao mi je...

  • MarinaTot 08.11.2011.

    To isto kao sa novim institutom za tumore. Nije još namješten, pa su odlučili namjestit samo jednu sobicu tako da Kosor otvori Institut da dobro izgleda na TV-u... A za namještaj trenutno nemaju para. BOŽEEEE!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare