To je to što me zanima!

Kosor postavila trendove? Kopirala ju prognostičarka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dunja Plačko-Vršnak obukla je tamnoplavu jaknu s bijelim decentnim rubovima. Sako neodoljivo podsjeća na onaj koji je u Ljubljani nosila Kosor...
Vidi originalni članak

Sličan sako kao što je nosila premijerka Kosor, u petak je nosila i HRT-ova prognostičarka Dunja Plačko-Vršnak. Tamnoplava jakna sa decentnim bijelim rubovima Plačko-Vršnak nalikuje onoj koju je Jadranka Kosor nosila u rujnu za vrijeme posjeta Ljubljani. Jakne dviju žena razlikuju se tek u sitnim, oku nezamjetnim, detaljima. Posljednji put Kosor je iznenadila sve sa svojom crvenom haljinom koju je obukla za sastanak u Trakošćanu gdje se našla s Borutom Pahorom.
- Samo sam htjela poručiti da imam crvenu haljinu - komentirala je tada svoj "styling" samozatajna premijerka.
"Dama u crvenom" izjavila je da je sama birala haljinu za tu prigodu bez usluga stilista za koje, tvrdi, nema novaca. Osim haljina fetiš su joj i brojni šeširi koje obožava nositi ljeti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tunusmaximus 21.11.2009.

    style by Jaca

  • sablja99 20.11.2009.

    @ thrys..ma dobro nisam mislio da bi itko ikog trebao trpiti,činjenica je da u Hrvatskoj više ni brat brata ne trpi a kamoli ostalo..htio sam samo reći da mi je Kosorica jako simpatičana na razliku od svih ostalih predhodnika..;)

  • thrys 20.11.2009.

    @sablja 99 - sva sreća da je samo jedna, tko bi dvije trpio, jedva mozemo gledati i ovu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare