To je to što me zanima!

Kosor: Razmislit ću i o tužbi protiv Sanaderovih odvjetnika

Sloković i Prodanović tvrde da se bivša premijerka sastajala s tadašnjim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem i slala mu svjedoke protiv bivšeg šefa Sanadera
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković, odvjetnica Ive Sanadera, u četvrtak je optužila Jadranku Kosor da je inicirala cijeli postupak protiv bivšeg premijera. Bivša premijerka u petak je gostovala na N1 televiziji i rekla kako će razmisliti i o tužbi. 

Kosor je predložila i da se skine oznaka tajnosti sa tzv. 'akcije Juda' koju je spomenula Sloković koja tvrdi da je Kosor kontaktirala s tadašnjim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem i slala mu svjedoke koji su doveli do uhićenja Ive Sanadera bez materijalnih dokaza. 

- Vi mislite da se u ovakvom slučaju svoj interes može zaštiti na sudu? Pa vidite da sve presude padaju i vraćaju se na ponovna suđenja? Razmislit ću, ako se ovo nastavi, i o tužbi - rekla je Kosor.

Njoj je čudno što odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković pokušavaju sve svaliti na njena leđa.

- Gle čuda, nitko ne spominje Tomislava Karamarka koji je bio na čelu policije, odnosno Ministarstva unutarnjih poslova - kaže Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • 03.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bajica1009 03.10.2015.

    Ako je ne tužiš ostaje ti samo jedno ............... ako si od rijeći čovjek

  • zds-uvik 03.10.2015.

    Jaca se malo ukakila

Komentiraj...
Vidi sve komentare