To je to što me zanima!

Kosor traži od vladajućih vrlo jasan stav oko Vučićeve izjave

Vučić je u nedjelju u Kosovskoj Mitrovici, govoreći tamošnji Srbima, ustvrdio da je Slobodan Milošević bio "veliki lider, ali mu želje nisu bile realne", zbog čega su Srbi platili veliku cijenu
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor zatražio je u ponedjeljak sastanak članica vladajuće koalicije u povodu nedavnih izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koje su izazvale burne reakcije u hrvatskoj javnosti.

SKANDALOZNI VUČIĆEV GOVOR: 'Milošević je bio veliki lider, a u Kninu se sada vijori šahovnica'

Vučić je u nedjelju u Kosovskoj Mitrovici, govoreći tamošnji Srbima, ustvrdio da je Slobodan Milošević bio "veliki lider, ali mu želje nisu bile realne", zbog čega su Srbi platili veliku cijenu, te da se danas u Kninu vijori šahovnica "koje tamo nikada nije bilo".

Takve Vučićeve ocjene izazvale su mnoštvo negativnih komentara u Hrvatskoj, stoga Kosor očekuje da će na sastanku o tome čuti jasne stavove Vlade i koalicijskog partnera SDSS-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Usora1 10.09.2018.

    idz izbori, cim nam darinko staje na branik domovine...........

  • Zmar116 10.09.2018.

    Pa gde nestade koalicijski partner Pupi?

  • Zorba 10.09.2018.

    Ovsj nesretnik hice da se nametne pa makar I ovakvim glupostima, a da je imalo pametan, bez puno reagiranja na Vuciceve ixjave moga je sano udarit kontru I govirit o Franju mirotvircu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare