To je to što me zanima!

Kosor: Vidjet ćemo tko sve ima povlaštenu mirovinu...

Premijerka je na skupu ekonomista u Opatiji rekla i kako država neće tolerirati dugovanja tvrtki u državnom vlasništvu prema državnom proračunu
Vidi originalni članak

Članovi nadzornih odbora u javnim poduzećima birat će se javnim natječajem, a država neće tolerirati dugovanja državnih tvrtki prema državnom proračunu, rekla je premijerka Jadranka Kosor na savjetovanju ekonomista u Opatiji u srijedu. Kaže kako će biranjem službenika javnim natječajem interese države u njenim tvrtkama predstavljati najbolji stručnjaci, a ne političari. Jadranka Kosor najavila je i reviziju povlaštenih mirovina o čemu, kaže, još treba razgovarati unutar vladajuće koalicije. Kaže kako nije moguće opet uvesti besplatne udžbenike jer država za to više nema novaca, no za ovotjednu sjednicu Vlade najavila je nov Zakon o udžbenicima kako bi se uveo red u korištenju knjiga u školama. Kosor ni u Opatiji nije otkrila tko će biti novi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva. Na kraju je zaključila kako vjeruje da ćemo u idućoj godini ugledati svjetlo na kraju tunela.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_39717 11.11.2009.

    Gđo Kosor, skini sebi i ostatku vlade par tisućica plaća, pa će bit i za besplatne udžbenike i za sve!!!!

  • biinx 11.11.2009.

    Čudi me kako komentari o objavi imena lažnjaka dobivaju ovakvu osudu ovdje (Ivan_ST). Očito vas ima i više nego što mi to mislimo.

  • user_29428 11.11.2009.

    Broj branitelja nije problem,branitelj koji je od pocetka 91. u ratu pa sve do njegovog završetka dobio je dionice u fondu koje danas vrijede negdje oko 35000kn, jel vrijedila glava u torbi 4 ipo godine za taj novac, za svaki mjesec 100E ?!?!? Lažnih invalida i njihovih mirovina ima, pozabavite se napokon s time i rasteretite državni proracu jer oni su ipak najveci problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare