To je to što me zanima!

Kosor: Vlada će učiniti sve što može da zaustavi rast cijena

Premijerka kaže da će situacija biti bolja u 2011. koju smatra godinom oporavka. Nije htjela komentirati intervju Ive Sanadera koji tvrdi da je progon politički motiviran
Vidi originalni članak

Vlada će voditi računa o standardu građana i u okviru zakona učiniti sve da ne dođe do značajnog rasta cijena koje se prvenstveno odnose na prehrambene artikle, ali i druge, rekla je premijerka Jadranka Kosor koja je sudjelovala na proslavi 90. rođendan elektroindustrije Končar. 

Rekla je da na poslu obuzdavanja cijena radi ministar poljoprivrede Petar Čobanković i ustvrdila da je 2011. godina godina oporavka. Napomenula je da su gospodarski rast, rast izvoza, zaustavljanje nezaposlenosti i otvaranje radnih mjesta prioritet Vlade te da će njihovim ostvarivanjem situacija u Hrvatskoj biti bolja. 

Kosor nije željela komentirati intervju svog prethodnika Ive Sanadera koji je dao u austrijskom pritvoru. Kratko je rekla da tuđe intervjue ne komentira. Podsjetimo, Sanader je u intervjuu u austrijski list rekao da  kako neće pristati na pojednostavljeni postupak izručenja dok ne bude u detalje upoznat za što ga točno terete te da je njegov progon politički motiviran. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • maradonamario 25.01.2011.

    Danas je jedan lik puko ispred plodina skroz prolupo,svukao se bacio novcanik!mislim da je cuo jadrankin komentar

  • avatarka 25.01.2011.

    Da , kao do sada! Bokci pojačajte hranu u pučkoj kuhinji! Bit će nas sve više i više!

  • bleki_1 25.01.2011.

    Sto kukate ljudi na sljedecim izborima opet cete birat isto samo sto nece pobjedit HDZ nego SDP, tako da cete opet ostat u govnima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare