To je to što me zanima!

Kosor: Vlada ne razlikuje lake droge od teških droga

Prema riječima premijerke Jadranke Kosor koja je u ponedjeljak bila u posjetu Končaru, Vlada ne namjerava mijenjati postojeći zakon o drogama
Vidi originalni članak

Prema riječima premijerke Jadranke Kosor koja je u ponedjeljak bila u posjetu tvornici Končar - Električna vozila, Vlada nema namjeru mijenjati zakon o drogama.
- Mi ne razlikujemo lake i teške droge, niti ih propisi razlikuju. Postoji samo droga i u Kaznenom zakonu su odredbe koje to sankcioniraju. Nikakve izmjene Kaznenog zakona nisu dogovorene, u Ministarstvu pravosuđa ne radi se na tome niti postoji bilo kakvo povjerenstvo - rekla je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nenek666 29.09.2009.

    Bunika je zakon.

  • Sofi 28.09.2009.

    Kad bi tako sankcionirali i pljačku iz pretvorbe, Hrvatska bi bila na konju, a sad nismo niti na magarcu, već na koljenima.

  • HardCore 28.09.2009.

    vlada je glupa u pm...pa j*bemu sve, kak more biti isto dal se neko spuca s dopom il zapali pljugu?! di je tu faking logika?! ak vlada ne razlikuje droge, onda bi trebala zabranit i čaj il kavu ( npr )..tein i kofein isto sadrže stimulativne supstance, dakle teoretski spadaju pod droge...jebemu takvu logiku i ultra zatucan način razmišljanja..budale

Komentiraj...
Vidi sve komentare