To je to što me zanima!

Kosor želi zakonom poništiti optužnice JNA i bivše države

Premijerka je kazala kako joj je dosta uznemiravanja hrvatskih branitelja. Činjenica je da je Hrvatska bila žrtva agresije i da smo bili napadnuti, rekla je Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Na sjednici Vlade u četvrtak premijerka Jadranka Kosor kazala je kako razmišlja o donošenju zakona kojim bi se proglasili ništetnima svi akti pravosudnih tijela i vojnih sudova bivše JNA i bivše države. Pozvala je Ministarstvo pravosuđa i DORH da predlože potrebne pravne korake, piše tportal.

- Treba reći dosta uznemiravanju koje trpe branitelji od slučaja gospodina Purde pa do drugih. Činjenica je da je Hrvatska bila žrtva agresije, da smo bili napadnuti i da su hrvatski branitelji branili svoju zemlju - rekla je Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • gogson00 24.09.2011.

    KAd je Purda slučaj bio aktualan, gdje su bili Samarićani? Jel znate tko je pomogao? Mamić! Je on možda retard, ali je svejedno pomogao...za razliku od ovih smradova koji ni ne kriju da rade protiv interesa republike hrvatske

  • girica 23.09.2011.

    Vidim ja da sta vi neki poratni srpski pilot ! Nemojte obmanjivati prije svega sebe samoga , pa onda i srbe , jer moj narod i mene nemožete!! Ima hrvata i u Vojvodini i u Beogradu... tu su ostali živjeti jer vole taj svoj kraj... nisu se organizirali i pravili pobunu po srbiji kao srbi u Hrvatskoj !! I naravno da ima isretnih brakova!? Samo meni nije jasno kakve to veze ima sa svim zlodjelima koje je JNA i druge srpske vojske i para- vojske harale po mojoj domovini!!!! I nemojte mi govoriti o nikakvim zakletvama , nema te zakletve koja bi me natjerala da ubijam bilo koga , osim ako me napadnu i jedino mi je to preostalo , dakle spašavanje života... Čudno , kako ta zakletva nije bila za sve ista , jer da je , onda ste prije trebali spriječiti BALVAN REVOLUCIJU u Kninu i spriječiti srbe da otimaju hrvatski teritorij , e onda bi ta JNA bila JNA svih , a ne samo srpska!! A Kadar u toj JNA je bio poražavajući za sve druge narode... bilo je svih zajedno da mo'š na prste nabrojati u usporedbi sa srbima , mislim da je suvišno o tome dalje pričati i uglavnom su bili na nižim položajima!! Toliko o srpskoj ljubavi prema hrvatskoj i hrvatima, nije vama ništa značila ni yuguslavija vi ste kroz nju održavali veliko srpsku politiku- jedino se nije ostvarijo san ovelikoj srbiji!!! Ugodan dan vam želim ma gdje bili !!

  • KAJBUM_1 23.09.2011.

    J.Kosor zeli zakonom ponistiti Optuznice JNA ! Pa kaj taj sadasnji zakon ne stiti Branitelje a i po takvom smo vifeli da nestiti jer su optuznice bile uvazene protiv Glavasa koji se je bunio protiv toga ali badava Ivo Sanader i J.Kosor nisu marile dok je Glavas strajkao gladju a zasto to ??????????!. Po izgledu kad je Seks dosel na red J.Kosor radi HDZ solidarnosti mora nesto poduzeti da se Seksu netreba suditi a i u stvari nebi se trebalo ni jednom Branitelju suditi jer su branili Hrvatsku od dervenzanta i JNA koja je razarala Vukovar jer se Vukovar branio od JNA i dervezanata koji su se borili za Veli9ku Srbiju na Hrvatskom teritoriju. Ja pitam J.Kosor ako je ona u stanju ponistiti optuznice JNA ili Beograda onda bi isto tako mogla ponistiti optuznice u Hagu kioje terete Gotovinu i ostale Generale . U svakom slucaju ove iptuznice proptiv Seksa Vekica Cermaka i drugioh nebi ni po jednom Hrvatskom Zakonu trebasle biti uvazene a i isto tako io Optuznica protiv Glavasa kiopji je na Hrvatsku sramotu uvazio optuznicu protiv njega sramota od ovih koji sada dizu glas a kad je Glavas bio dignuo glas nije bilo sluha sramota od Hrvatske Vlade koja nefuncionira u obrani Hrvatskih Branitelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare