To je to što me zanima!

Kosorova avantura: Darinko je u 51. godini položio vozački

VOZIKANJE: Darinko Kosor je i kao direktor i kao političar uvijek imao vozača, a sad kaže kako napokon uživa voziti gradom. Kupio si je i dvije godine star auto srednje klase
Vidi originalni članak

Dugo sam to odgađao, nisam htio, nije mi bilo potrebno, ali sam odlučio da je red da i ja napokon položim vozački.
Objašnjava aktualni šef HSLS-a i saborski zastupnik Darinko Kosor zašto je otišao u autoškolu u 51. godini.

- Bilo mi je malo neugodno na početku, ali sam se oslobodio. Položio sam od prve i sad vozim kao raketa. Baš mi je super.
Kosor je bio uspješan poduzetnik prije političke karijere. Nakon prve tvrtke bacio se u oglašavanje i onda tu tvrtku prodao za dobre novce. Kako mu kao direktoru nikad nije trebao automobil?

- Imao sam službenog vozača, sve sam plaćao iz svojeg džepa. Kasnije, kad sam imao političke funkcije, onda mi je po njima pripadao i službeni automobil - objašnjava Kosor.

Kupio si je i dvije godine star auto srednje klase. Dosad se ograničio na vožnju Zagrebom ili kraće lokacije izvan njega. Na ljeto će prvi put sam voziti u Dalmaciju.

Kosor je iznimka, ali ipak teško može nadmašiti Josipa Manolića kao najstarijeg živućeg političara u Hrvata. Bivši premijer i obavještajac tražio je produljenje dozvole u 94. godini. Ove godine je, u 96. godini, Josip Manolić oženio 36 godina mlađu partnericu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • unum 04.12.2016.

    Ako ti je Radimir bio instruktor, onda bolje nemoj na cestu..

  • ivan.biljan68 04.12.2016.

    Položio je od prve,jer ga ovi u Komisiji poznaju,pa misle,nevalja mu se zamjeriti. Jedan je njegovzemljak"policajac,polagao sedam puta,misleći,ja sam milicajac,pa će lakše...ali,"Fićo"mu je stajao godinu dana pred kućom,a onda ga prodao. I,pored toliko novca -- polovni auto?mora da je jako štedljiv?.

  • ichbin2 04.12.2016.

    on kak i moja žena vozi, garant ima automatsku getribu

Komentiraj...
Vidi sve komentare