To je to što me zanima!

Kosovo: Iz zasjede ubili Srbina i ranili mu sina kod restorana

Aco Putnik umro je u bolnici u Prizrenu, nedugo nakon što su ga dovezli. Njegov sin Dobrica (23) ranjen je iz lovačke puške u trbuh i rame dok je pokušavao pobjeći
Vidi originalni članak

Jedan muškarac je ubijen, a drugi ranjen u pucnjavi oko 1.30 sati na Kosovu. Riječ je o Aci Putniku (51) iz Velike Hoče i njegovom sinu Dobrici (23), koji su napadnuti iz zasjede dok su izlazili iz restorana "Burimi" u selu Zrze, nedaleko od Orahovca. Ministarstvo za Kosovo i Metohiju priopćilo je kako je ubojica "neidentificirani Albanac" te traže da istragu preuzme EULEX, prenosi RTS.

Aco Putnik preminuo je u bolnici u Prizrenu, nedugo nakon što su ga dovezli. Njegov sin Dobrica ranjen je iz lovačke puške u trbuh i rame dok je pokušavao pobjeći u svom automobilu. Uspio se udaljiti nekih 500 metara gdje su ga pronašli i prevezli u prizrensku bolnicu. Nije u životnoj opasnosti. Ministarstvo za MiK je zatražilo da se mladića, zbog sigurnosnih razloga, prebaci u bolnicu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • lolita 29 03.10.2011.

    Da da istražiće koje je kao što su istražili koje je srbima vadio organe i prodavao!!! Na stranu što su srbi ali zapitajte se kako bi nama bilo? najveći i mozak mafijaške organizacije je na čelu te umjetno stvorene kao države a štiti ga Njemačka i amerika kojoj mi stremimo i jedva čekamo da uđemo u prokletu Eu! to je demokracija? Štite se ološi i mafijaši, ucijenjuju male države i nas isto tako, a nama govore da smo zaostali i da se moramo promijeniti!! Pa gospodo draga pitam ja vas ko je tu lud? jebu nas u zdravi mozak, ubijaju, mijenjaju granice nastale i prije nego sto je otkrivena amerika, donose bolesti, najveći zagađivači naše jedine planete- jednom riječi ološ!!! I prije sam rekao plješćemo im jer su u pitanju srbi a šta će biti kad dođu po našu pitku vodu? nitko ih ne može zaustaviti- najebali smo!!! Tamo ubijaju muslimane a ovdje ih kao štite>!!

  • JokaJokic 02.10.2011.

    sve ste vase probleme resili,samo su vam srpski jos ostali,pa da odete u evropu,je li ovo srpski ili hrvatski portal................

  • 11krul11 02.10.2011.

    nema ni jedan poštovani....ne mogu vjerovat :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare