To je to što me zanima!

Kosovo vratilo kući diplomata koji je pijan divljao po Zagrebu

Opozvan je nakon što je hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova uputilo verbalnu notu, te kosovske vlasti izvijestilo o incidentu u kojem je diplomat sudjelovao
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih poslova Republike Kosovo iz Zagreba je žurno s dužnosti povuklo Hamitija Urtaka, koji je bio njihov privremeni veleposlanik u Hrvatskoj, a koji je prije nekoliko dana pijan u automobilu divljao po centru Zagreba, piše dnevnik.hr.

Opozvan je nakon što je hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova uputilo verbalnu notu, te kosovske vlasti izvijestilo o incidentu u kojem je diplomat sudjelovao.

Kosovsko veleposlanstvo ranije je negiralo incident.

Podsjetimo, muškarac je divljao u automobilu s diplomatskim oznakama, nakon čega ga je uhitila policija. Prema tvrdnjama svjedoka bio je toliko pijan da nije mogao stajati na nogama, a do dolaska policije zadržali su ga građani. 




Idi na 24sata

Komentari 41

  • Fozit 04.08.2013.

    Imao sam loše iskustvo sa diplomatskim autom. Udario me dok sam bio parkiran policija napravila zapisnik a osiguranje nije priznalo. Jedino sam mogao privatnom tužbom da riješim ( naravno da nisam tužio još bi više imao troškova ).

  • Yassa 04.08.2013.

    normalno da ga ne kazne , a mene ili nekog običnog građanina bi zatvorili zašto ne i njega

  • Ahileja 03.08.2013.

    Pa kosovsko veleposlanstvo je negiralo incident, neozbiljno za državne službenike veleposlanstva strane države. Balkanska posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare