To je to što me zanima!

Kotorski klanovi smrti: Ubojica prati žrtvu i prilazi joj s leđa...

UBOJICA IH JE PRATIO Milo Ilić (28) nastradao je u sukobu kotorskih kriminalnih klanova i to na isti način kao njemu blizak Vesko Kalezić, koji je ubijen prošle godine, također u Podgorici
Vidi originalni članak

Milo Ilić (28) ubijen je u Podgorici s 13 metaka u leđa, pišu podgorički mediji i navode kako je mladić u policijskoj evidenciji bio označen kao pripadnik 'kavačkog klana'.

NOVA SAČEKUŠA Ubojica mirno šetao ulicom pa izrešetao mladića u Podgorici

Prema svemu sudeći, nastradao je u sukobu kotorskih kriminalnih klanova i to na isti način kao njemu blizak Vesko Kalezić, koji je ubijen prošle godine, također u Podgorici.

Crnogorska policija privela je nekoliko ljudi povezanih sa 'škaljarskim klanom', ali još nitko službeno osumnjičen za ubojstvo 28-godišnjaka. Pojavila se i snimka koja navodno pokazuje ubojicu.

RAT KLANOVA U PODGORICI Dočekao Ilića (28) na izlasku iz kladionice i onda ga izrešetao

Milo Ilić je prije nego što ga je ubijica likvidirao, bio u kladionici u kojoj se zadržao desetak minuta. Kad je izašao, ubojica mu je prišao s leđa i ispalio u njega više metaka, najvjerojatnije iz poluautomatskog oružja.

Na snimkama s nadzornih kamera okolnih zgrada, vidi se mladić u šilterici koji pješice prilazi Iliću i potom bježi s mjesta nesreće, ali ne vidi se trenutak ubojstva. Policija je objavila kako je mladić sa snimke osumnjičen za ubojstvo i tragaju za njim.

Na isti je način likvidiran Ilićev prijatelj Veselin Kalezić, visokopozicionirani u 'kavačkom klanu', koji je ubijen prošle godine u Podgorici. Ubojica ga je pratio i nakon što se ovaj parkirao, prišao mu je i ispalio u njega kišu metaka. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • OS_LEGA 03.05.2019.

    Daj napišite pošto je benzin kod njih.

  • jo2hn8ny 03.05.2019.

    Ova vam je dobra : "Ubojica prati žrtvu i prilazi joj s leđa". Pa neće mu doći s prednje strane, pa da ga ovaj prepozna ako slučajno preživi.

  • Milokliz 02.05.2019.

    Kažu kiša metaka a i kod nas najavljuju kišu za subotu znači ništa od roštilja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare