To je to što me zanima!

Kotromanović iz SDP-a je u KIO-u bio radio 'na crno'

Kotromanović navodno nije bio prijavljen u tvrtki kako ne bi morao zamrznuti vojnu mirovinu, ali je svaki mjesec na ruke dobivao oko 15.000 kuna
Vidi originalni članak

USKOK je pokrenuo istragu protiv Darka Krmpotića, direktora KIO Keramike iz Orahovice, i šefa financija Bože Ivičića zbog sumnje da su tvrtku pokrali za osam milijuna kuna. Spomenuti dvojac je podizao kredite na teret tvrtke, a kupovinom 51 posto dionica postali su većinski vlasnici. I dok je novac KIO Keramike “curio” na sve strane, Krmpotić je početkom 2007. osnovao novu tvrtku Urbanika. U njoj je zaposlio umirovljenog stožernog brigadira Antu Kotromanovića. Kako ne bi morao zamrznuti vojnu mirovinu, navodno nije ni bio prijavljen u tvrtki, ali je svaki mjesec na ruke dobivao oko 15.000 kuna.
- Prihvatio sam ponudu i radio kao terenski zastupnik za prodaju keramičkih pločica na području Hrvatske te vodio projekt gradnje poslovne zgrade. Uz naknadu od 15.000 kuna, dobio sam i auto, mobitel te kreditnu karticu - ispričao je Kotromanović za Slobodnu Dalmaciju. Prestao je raditi kad je postao saborski zastupnik krajem 2007. godine.
- Ne vidim u čemu je problem. Nikome ništa nisam ukrao, nitko mi ništa nije dao i nikome ništa ne dugujem - kaže Kotromanović.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ray Barone 09.07.2010.

    Govorim ja već odavno, SDP=HDZ, sve je to ista licemjerna političarska banda, svima njima je sveta misija pokrasti Hrvatsku i baciti ju na koljena, treba s njima svima ko kinezi: pred zid i paljba...generali bi morali biti oličenje poštenja i časti, a ne sitni lopovi i prevaranti koji samo blate svoju uniformu i državu...

  • konjica 09.07.2010.

    nije loša zakrpica uz mirovinu

  • gladijator 09.07.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare