To je to što me zanima!

Kotromanović polaže vijence na Mirogoju za 24. Dan OSRH

Ministar obrane Ante Kotromanović, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića, položit će vijence te zapaliti svijeće na Mirogoju
Vidi originalni članak

Državni vrh obilježit će 24. obljetnicu Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske.

Ministar obrane Ante Kotromanović, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića, položit će vijence i zapaliti svijeće na Gradskom groblju Mirogoj.

Vijence će položiti i pred spomenikom Glas hrvatske žrtve - zid boli, na Grobnici narodnih heroja, na Središnjem križu u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu dr. Franje Tuđmana te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

U 12.00 sati, predsjednik Vlade Zoran Milanović sudjelovat će na Svečanoj akademiji u povodu 24. obljetnice Dana oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zubic 28.05.2015.

    Nek im je laka zemlja, i treba, ko zna kako je u paklu.

  • zorangutan 28.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • jo2hn8ny 28.05.2015.

    Ovaj dan je primjereniji za vojne parade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare