To je to što me zanima!

Kotromanović: Posao u SAD-u nije dogovoren, samo je opcija

Prije nekoliko dana jedne novine objavile su da Kotromanović seli u Washignton gdje bi trebao raditi kao savjetnik u odvjetničko-lobističkoj tvrtki Patton Boggs
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana jedne novine objavile su da ministar obrane Ante Kotromanović odlazi iz Hrvatske. Navodno se seli u Washignton gdje bi trebao raditi kao savjetnik u odvjetničko-lobističkoj tvrtki Patton Boggs Luke Mišetića. U emisiji Otvoreno gosti su raspravljali je li riječ o sukobu interesa, postoji li kakav sigurnosni problem, a dotaknulo se i pitanja moralne odgovornosti naših političara.

Ante Kotromanović nije se pojavio u emisiju nego je poslao pismo u kojem tvrdi da posao u američkoj tvrtki nije dogovoren. 

'Smatram aposlutno neprimjerenim i besmislenim braniti se od potencijalnog sukoba interesa i to na temelju špekulacija koje su se pojavile u medijima o mom navodnom budućem poslu. Također, držim da je apsolutno neprofesionalno da me autori tekstova koji su posljednjih dana objavljivani uopće nisu kontaktirali, a navode tvrtke i posao koji uopće nije dogovoren.  Ono što mogu u ovom trenutku reći da sam definitivno odlučio da neću biti saborski zastupnik i da se jednostavno želim na neko vrijeme odmoriti od politike i želim promjenu, nove izazove u životu. Naglašavam da nisam donio konačnu odluku gdje ću, koji posao i za koju tvrtku raditi. SAD je samo jedna od otvorenih opcija', napisao je Kotromanović.


Idi na 24sata

Komentari 77

  • lokal patriota 30.12.2015.

    Jedva ga čekaju da osnuje tamo novu komunističku stranku SDP,a može biti i predsjednik.

  • vinko_matic 30.12.2015.

    Živio pokret otpora na čelu sa drugom Zlatkom Komadinom! Gospon general nek si vodi onog suseljana Zorana sa sobom u Ameriku! Nek povedu i Vesnu!

  • avukano2 30.12.2015.

    Da nije bilo rata i sada bi radio šta i prije a to je čuvao ovce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare