To je to što me zanima!

Kovač: Rekonstruirajmo HDZ, Plenki: Vidjet ćemo tko je šef

Kovača se ubraja među oponente predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću u toj stranci, a u medijima se spekuliralo da bi se mogao kandidirati i za novog predsjednika HDZ-a
Vidi originalni članak

Za pobjedu HDZ-a na idućim izborima potrebna je rekonstrukcija stranke, izjavio je u petak predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač (HDZ).

- Danas ćemo birati nove ministre. To je važno za funkcioniranje Vlade. Posao u državi treba obaviti za ljude i za narod koji u Hrvatskoj živi, rekao je Kovač novinarima u Hrvatskom saboru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imamo rekonstrukciju u hrvatskoj Vladi, a za pobjede HDZ-a na sljedećim izborima nama je potrebna nadasve rekonstrukcija u HDZ-u, istaknuo je Kovač koji nije htio odgovarati na daljnja pitanja već se samo udaljio.

Plenković je ubrzo odgovorio Kovaču: 

- Najprije treba rekonstruirati Vladu, a onda konsolidirati HDZ. Vidjet ćemo na kraju tko je glavni - rekao je premijer.

SVAĐA PLENKOVIĆA I GRBINA: 'Neću dopustiti da se mojoj Vladi lijepe etikete korupcije...'

Kovača se ubraja među oponente predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću u toj stranci, a u medijima se spekuliralo da bi se mogao kandidirati i za novog predsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima koji bi se trebali održati iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 22.07.2019.

    Pa El Bahatlija samo želi biti šef.To mu je jedina zvijezda vodilja.Tko šljivi narod i državu samo mi ne dirajte foteljicu.Tako je udobna mmmm.

  • 20.07.2019.

    Na jednom portalu piše kaj Aralica misli o ovom HDZ-u i predsjedniku te stranke. A ima i slika nove ministrice, iz onog, nekog doba...

  • dektiva3 20.07.2019.

    Još nam samo ovaj "psiho"fali pa trpjeti njega i brkića,rainera,karamarka...ma bilo bi previše još jednom...nek bolje plenk ostane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare