To je to što me zanima!

Kovačević ostaje u Remetincu

Podsjetimo, danas se dogodio veliki obrat u aferi Janaf u kojoj je Dragan Kovačević odlučio sve priznati. To je učinio tijekom pauze na ročištu, pred istražnim sucem zagrebačkog Županijskog suda
Vidi originalni članak

Dragan Kovačević ipak danas neće izaći iz Remetinca. USKOK je potvrdio da budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje opstoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje.

POGLEDAJTE VIDEO Kovačević ostaje u Remetincu

- Zbog interesa javnosti te povodom brojnih upita novinara potvrđujemo da je okrivljenik (1969.) protiv kojeg je 8. travnja 2021. pokrenuta istraga, na vlastiti zahtjev danas u USKOK-u iznio dopunu obrane. Budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje postoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje - navodi USKOK u priopćenju.

Podsjetimo, danas se dogodio veliki obrat u aferi Janaf u kojoj je Dragan Kovačević odlučio sve priznati. To je učinio tijekom pauze na ročištu, pred istražnim sucem zagrebačkog Županijskog suda. 

Kako piše Jutarnji, Kovačević je sve odlučio priznati i tako je zatekao i suca i tužitelja. Prišao je Uskokovom tužitelju i rekao:

- Želim sve priznati.

Dodao je i da isti dan želi iznijeti dopunu obrane.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • matalan 13.04.2021.

    Kako jedna zemlja u kojoj skapava milion ljudi s penzijom do 2000 kuna, može UHLJEB imati obiteljska primanja veća od 50.000 kuna i kredite od milion eura i poklonjene krim trgovinama nekretnine od deset miliona eura...i još svoj klub za top korumpirane političke sudruge...e može jer je stvorena za 200 satrapa ovog naroda..

  • matalan 13.04.2021.

    Nikako van iz bukse ..opet bi bacao u Savu dokazni materijal..taj več ima kartu za Argentinu..

  • Anonym123 13.04.2021.

    Sve im triba uzeti i  lažnim udovicama lažni policajaca što su lazirali sve lazne dokumente da su im muževi bili branitelji a nisu svi znamo dobile su stanove a prije toga imaju svoje kucu i dva stana dobili velike novce i penzije I plus stan od države  

Komentiraj...
Vidi sve komentare