News

Komentari 97

Kovačević ostaje u Remetincu

Kovačević ostaje u Remetincu

Podsjetimo, danas se dogodio veliki obrat u aferi Janaf u kojoj je Dragan Kovačević odlučio sve priznati. To je učinio tijekom pauze na ročištu, pred istražnim sucem zagrebačkog Županijskog suda

Dragan Kovačević ipak danas neće izaći iz Remetinca. USKOK je potvrdio da budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje opstoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje.

POGLEDAJTE VIDEO Kovačević ostaje u Remetincu

- Zbog interesa javnosti te povodom brojnih upita novinara potvrđujemo da je okrivljenik (1969.) protiv kojeg je 8. travnja 2021. pokrenuta istraga, na vlastiti zahtjev danas u USKOK-u iznio dopunu obrane. Budući da nakon iznesene dopune obrane i nadalje postoji osnova na temelju koje je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu okrivljeniku odredio istražni zatvor, ovaj Ured neće predlagati njegovo ukidanje - navodi USKOK u priopćenju.

Podsjetimo, danas se dogodio veliki obrat u aferi Janaf u kojoj je Dragan Kovačević odlučio sve priznati. To je učinio tijekom pauze na ročištu, pred istražnim sucem zagrebačkog Županijskog suda. 

Kako piše Jutarnji, Kovačević je sve odlučio priznati i tako je zatekao i suca i tužitelja. Prišao je Uskokovom tužitelju i rekao:

- Želim sve priznati.

Dodao je i da isti dan želi iznijeti dopunu obrane.

Najčitaniji članci