To je to što me zanima!

Kovačićev govor nije primjeren u javno-političkom prostoru...

Mostov zastupnik Ivan Kovačić u ponedjeljak je poručio: "Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći: 'ko vas je.."
Vidi originalni članak

Uz svo uvažavanje Ivana Kovačića riječnik koji se koristi nažalost nije primjeren u javnom prostoru ni uljuđenoj političkoj komunikaciji, komentirala je Sanja Putica današnje izjave Mostova zastupnika Ivana Kovačića koji je poručio: "Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći: 'ko vas je..".

- Vezano za g. Škaričića tu se radi o pojedninačnoj HDZ-ovoj organizaciji i na temelju toga se ne može generalizirati cijelu stranku. Mi smo jedna velika i demokratska stranka u kojoj je svatko imao pravo biti biran i birati - rekla je Putica.

Na pitanje je li Vlada ugrožena s obzirom da se rasipa podrška Mosta, Putica je kazala kako ne bi rekla da je došlo do tog stupnja ugroženosti.

- Dok god ova Vlada bude imala energije provoditi reforme koje je zacrtala u svojem programu ona će i postojati i nastojat ćemo te reforme oformiti -  kazala je Putica koja nije željela direktno odgovoriti jesu li skloniji novim izborima ili rekonstrukciji Vlade, javlja Dnevnik.hr.

Putica je opovrgnula i tvrdnje kako svi partneri u Domoljubnoj koaliciji nisu obaviješteni ili konzultirani oko najavljenih reformskih mjera.

- Konzultirali smo i razgovarali sa svima. Znate da je Hrvatska demokratska zajednica na čelu Domoljubne koalicije, osvojila je većinu u Hrvatskom saboru i ima pod svojom inguerencijom većinu ministarstava u Vladi tako da ne vjerujem da je itko isključen iz bilo kakvih razgovora - rekla je.

- Što se tiče reformi posebno nam je važan ovaj četvrtak kada u pripremu ide paket reformi koje ćemo poslati u Bruxelles. Mislim da će to biti jedan novi zamah u ovoj Vladi. Ide se i u izmjene određenih zakonskih regulativa i mislimo da i dalje imamo tu snagu - dodala je.

Na pitanje jesu li razgovarali s Milanom Bandićem koji posljednjih dana ističe kako ima dovoljno glasova za rekonstrukciju Vlade i da po tom pitanju surađuje s HDZ-om Putica je kazala:

- Ako g. Bandić kaže da je razgovarao s Tomislavom Karamarkom ja mu to i vjerujem. A inače o detaljima bilo kakvih preslagivanja nisam obaviještena.

Podsjetimo, Kovačić je u ponedjeljak rekao da je s njegove strane suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini upitna.

- Ako gospodin Škaričić bude u Omišu predsjednik HDZ-a u Omišu kao mladi, novi perspektivni kadar koji će voditi HDZ, to je ipak najjača stranka u gradu Omišu, ja smatram da to nisu poželjni kadrovi. S takvim strankama, koje se ne mogu reformirati ni unutar sebe s kvalitetnim kadrom, smatram da se ne može napraviti nikakva reforma za opće dobro države. I to je to. Ako ostane ovakvo stanje odustajem od bilo kakve podrške - rekao je Kovačić dodajući da se i dalje blokiraju inteligentni i prihvaćaju poslušnici.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • nijetebriga 26.04.2016.

    Dosla je preko veze u HDZ isto kao i cerka Zeljka Reiner-a koju je zaposlio u stranku HDZ-a..kud tata tam i cer.. =:-))

  • Ništanovo 26.04.2016.

    Jedini koji ima primjeren rječnik u ovoj državi je očito KaraMostić. Ma dajte molim vas, ma gledajte, ma slušajte, ma naređujem. Ja bum vas sve zaje...... Toliko je podmukao da ne može nikome reći u facu tko te j.....

  • ljubica ljubičica_1 26.04.2016.

    Tvoja draga tetka Šuica sve svoje ugara u politiku ila na dobra radna mjesta.Zato vi nemojte nikom držat pridiku jer ste isti ko i vaša tetkica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare