Obavijesti

News

Komentari 102

Kovačićev govor nije primjeren u javno-političkom prostoru...

Kovačićev govor nije primjeren u javno-političkom prostoru...
1

Mostov zastupnik Ivan Kovačić u ponedjeljak je poručio: "Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći: 'ko vas je.."

VIDEO

Uz svo uvažavanje Ivana Kovačića riječnik koji se koristi nažalost nije primjeren u javnom prostoru ni uljuđenoj političkoj komunikaciji, komentirala je Sanja Putica današnje izjave Mostova zastupnika Ivana Kovačića koji je poručio: "Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći: 'ko vas je..".

- Vezano za g. Škaričića tu se radi o pojedninačnoj HDZ-ovoj organizaciji i na temelju toga se ne može generalizirati cijelu stranku. Mi smo jedna velika i demokratska stranka u kojoj je svatko imao pravo biti biran i birati - rekla je Putica.

Na pitanje je li Vlada ugrožena s obzirom da se rasipa podrška Mosta, Putica je kazala kako ne bi rekla da je došlo do tog stupnja ugroženosti.

- Dok god ova Vlada bude imala energije provoditi reforme koje je zacrtala u svojem programu ona će i postojati i nastojat ćemo te reforme oformiti -  kazala je Putica koja nije željela direktno odgovoriti jesu li skloniji novim izborima ili rekonstrukciji Vlade, javlja Dnevnik.hr.

Putica je opovrgnula i tvrdnje kako svi partneri u Domoljubnoj koaliciji nisu obaviješteni ili konzultirani oko najavljenih reformskih mjera.

- Konzultirali smo i razgovarali sa svima. Znate da je Hrvatska demokratska zajednica na čelu Domoljubne koalicije, osvojila je većinu u Hrvatskom saboru i ima pod svojom inguerencijom većinu ministarstava u Vladi tako da ne vjerujem da je itko isključen iz bilo kakvih razgovora - rekla je.

- Što se tiče reformi posebno nam je važan ovaj četvrtak kada u pripremu ide paket reformi koje ćemo poslati u Bruxelles. Mislim da će to biti jedan novi zamah u ovoj Vladi. Ide se i u izmjene određenih zakonskih regulativa i mislimo da i dalje imamo tu snagu - dodala je.

Na pitanje jesu li razgovarali s Milanom Bandićem koji posljednjih dana ističe kako ima dovoljno glasova za rekonstrukciju Vlade i da po tom pitanju surađuje s HDZ-om Putica je kazala:

- Ako g. Bandić kaže da je razgovarao s Tomislavom Karamarkom ja mu to i vjerujem. A inače o detaljima bilo kakvih preslagivanja nisam obaviještena.

Podsjetimo, Kovačić je u ponedjeljak rekao da je s njegove strane suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini upitna.

- Ako gospodin Škaričić bude u Omišu predsjednik HDZ-a u Omišu kao mladi, novi perspektivni kadar koji će voditi HDZ, to je ipak najjača stranka u gradu Omišu, ja smatram da to nisu poželjni kadrovi. S takvim strankama, koje se ne mogu reformirati ni unutar sebe s kvalitetnim kadrom, smatram da se ne može napraviti nikakva reforma za opće dobro države. I to je to. Ako ostane ovakvo stanje odustajem od bilo kakve podrške - rekao je Kovačić dodajući da se i dalje blokiraju inteligentni i prihvaćaju poslušnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe