To je to što me zanima!

Krah optužnice protiv Gazde: Detaljno opisali kako je trošio milijune, ali sve ide u zaborav

NOVI EXPRESS Kapitalna optužnica protiv Gazde, Ivice Todorića, praktički je mrtva zbog nevjerojatne pogreške, a u DORH-u svi peru ruke od odgovornosti. I nitko neće odgovarati za sramotu i potrošene milijune poreznih obveznika
Vidi originalni članak

Srušilo se sve. Taj stih poznate pjesme bi najbolje mogao opisati najveći pravosudni slučaj ili, bolje rečeno, začetak pravosudnog slučaja u hrvatskoj povijesti. I optužbu protiv najmoćnijeg čovjeka u državi koji je od 90-ih do početka 2017. godine izgradio poslovno carstvo te kojemu se nitko nije htio zamjeriti, od politike do brojnih proizvođača, medija i poduzetnika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • nnjmkd 01.04.2023.

    Previše njih bi Gazda povukao sa sobom. U tome je kvaka.

  • max2017 01.04.2023.

    cijeli slučaj počinje sa prikazom Todorića i obitelji kao mućenika i navodne državne urote protiv jadnog i gladnog ivice---- Mediji  surađuju u tim opsjenama (vjerojatno za novac)

  • Luna777 31.03.2023.

    Eto, svojim nesavjesnim radom, Hrvoj Šipek je bacila u vjetar 5 godina prikupljanja podataka u vezi vještaćenja Agrokora. Naime, DORH je angažirao revizora za vještačenja, koji ni ne govori ni razumije hrvatski, te nije izradio cjelokupnu reviziju Agrokora, već je to učinila naša revizorska kuća, koja je paralelno radila i reviziju za Agrokor. Da li je to Hrvoj Šipek učinila namjerno, ili nije dorasla svojoj funkciji na njezinoj je duši. No time je oštetila hrvatski proračun za 1,3 milijuna eura poreznih obveznika. I sada sve to pada u vodu. Ovo je zaista debakl DORH-a, i zbog svega toga, morala bi gđa. Hrvoj Šipek SAMA dati ostavku. Narod bi je podržao u tome, jer ovo je već postalo i Plenkovićevo blamiranje, jer on ju je ovdje postavio i zdušno branio u Saboru, kada su je napadali zbog Lex Žalac, koji predmet je bio stavljen u DORH-u pod tepih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare