To je to što me zanima!

Kraj agonije: U Kini je uhićen ubojica mladića (21) iz Srbije

Otprije poznat policiji po kaznenim djelima i povezan s beogradskim kriminalnim miljeom, Milićev je pobjegao prvo u Tursku pa u Kinu, gdje je u ponedjeljak uhićen
Vidi originalni članak

Luka Jovanović (21) se 25. srpnja vraćao kući s prijateljima iz noćnog izlaska. Na Brankovu mostu u Beogradu im se pokvario auto pa su ga pokušali odgurati u zaustavni trak. U tom trenutku na njih je naletio Marko Milićev, pregazio ih i odjurio. 

Luka je preminuo u bolnici, a za vozačem Mini Countrymana od tada se intenzivno tragalo. Kako vozač i vozilo nisu bili nađeni idućih dana, Lukin otac Bojan prosvjedovao je na mjestu nesreće. 

Otprije poznat policiji po kaznenim djelima i povezan s beogradskim kriminalnim miljeom, Milićev je pobjegao prvo u Tursku, a potom i u Kinu, gdje je u ponedjeljak uhićen

Milićev je jednom već bio u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, a njegovo bešćutno gaženje mladića u Beogradu šokiralo je Srbiju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ruševina 02.09.2014.

    U Hrvatskoj kad neko to napravi angažira dobrog odvjetnika i dovede brdo svjedoka da je ležao mrtav pijan na zadnjem sjedištu auta a vozio je netko tko je umro tokom suđenja,takvo je bar moje iskustvo.

  • kapital3 01.09.2014.

    Pravda stigla

  • user_140683 01.09.2014.

    Po faci mu se vidi da mrava nebi pregazio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare