To je to što me zanima!

Kraj Grožnjana muškarac se polio benzinom i zapalio

Čuvši stravične krikove koji su dopirali iz dvorišta Antona Kmeta (84), susjed Ðino Beletić je pohitao u pomoć. No, Anton je kroz dvije minute izgorio
Vidi originalni članak

- Ja vas ostavljam, snađite se – napisao je na komadiću papira 84-godišnji Anton Kmet iz Zrenja nedaleko od Buja, prije nego li se u petak prijepodne oko 10 sati u dvorištu svoje kuće polio benzinom i zapalio. Tijelo nesretnog starca izgorjelo je u potpunosti. Ostali su samo neprepoznatljivi dijelovi čarapa i bijele potkošulje. Čuvši stravične krikove koji su dopirali iz Antonovog dvorišta, Ðino Beletić je, ugledavši tijelo u plamenu, preskočio kameni zid.
- U trenu sam se našao pored njega ali mu nije bilo pomoći. Samo sam ga prekrio plahtom. Mama mia. U dvije minute čovjek je izgorio. Ništa od njega nije ostalo. Ostale su mu samo nagorene čarape. Svašta sam i u ratu vido, ali ovako nešto, nikad. Strašno. On kao da je planirao da se ubije. Desetak minuta prije nego li se zapalio bio je na grobu umrle mu supruge Rože. Pored sebe je ostavio oproštajno pismo. Novčanik je uredno odložio, a kanister s benzinom bio je prazan – priča i plače vidno šokirani susjed Ðino Beletić. Susjed Ðino kaže da je Anton bio zdrav kao čelik. Živio je sam u kući sa 55-godišnjim neoženjenim sinom Radom, dok mu je kćerka Estera živjela u Bujama. U policiji kažu da se radi o samoubojstvu iz za sada nepoznatih razloga, a istražni sudac nije naložio obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Xenci 04.01.2008.

    vjerojatno najgori i najbolniji način umiranja, gorjeti u plamenu vatre! Srašno!

  • Bijela13 04.01.2008.

    ..strasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare