To je to što me zanima!

Kraj pobune u Trilju, policajci se ipak testirali i vratili na posao

Dvanaest policajaca, koji u utorak nisu preuzeli smjenu jer nisu imali covid-potvrde, jutros rade, doznaje se u Policijskoj upravi
Vidi originalni članak

Kako doznaje Dalmatinski portal u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, svih 19 policajaca Postaje granične policije Trilj, koji početkom tjedna zbog nedostatka covid potvrde nisu ispunili uvjet da pristupe na posao, u međuvremenu su se testirali te tako otklonili zapreku za nastavak rada u službi javlja.

Podsjetimo, početkom tjedna od kada su u javnim službama potrebne covid potvrde nekolicina policajaca ih još uvijek nije imala te zbog toga nisu ispunili uvjet da pristupe na posao. 

Podršku dvanaest policajaca koji su prije par dana ostali ispred postaje dali su građani koji se protive covid-potvrdama i sinjski gradonačelnik Miro Bulj.  

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nik cro 19.11.2021.

    aahhahahah a nego šta će pravit se pametni...i ovak su se dosta obrukali....

  • svi smo ovce 19.11.2021.

    ovu drzavu treba resetirat zajedno s glupim narodom

  • korisničkoime123 19.11.2021.

    Za mene su i dalje heroji zato što su prepoznali prekoračenje ovlasti stožera i usprotivili se necivilizacijskoj segregaciji i mjerama koje nemaju uporište u znanosti. Mogu ih testirati i cijepiti milijun puta, ali ti ljudi znaju što je moralno ispravno i to im ne mogu oduzeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare