To je to što me zanima!

Kraj potrage u Gorskom kotaru: Skrivio je nesreću, jedan čovjek poginuo, a on se dao u bijeg

Policajci su u petak na području Fužina pronašli i uhitili vozača za kojim su intenzivno tragali od ponedjeljka kada je izazvao prometnu nesreću i pobjegao
Vidi originalni članak

U nesreći je smrtno stradao jedan čovjek, četvero ih je ozlijeđeno, od kojih dvoje teže. Poginuli čovjek i ozlijeđeni su državljani Turske. 

Kako javljaju iz PU primorsko-goranske, tijekom proteklih dana su za odbjeglim vozačem tragali policajci temeljne i kriminalističke policije, kao i pripadnici interventne i specijalne policije. 

POLICIJA TRAŽI VOZAČA Potjera u Gorskom kotaru: Bježao i probio rampu, pa pao u provaliju. Jedan čovjek mrtav

- Pojačanu prisutnost policije uočili su i građani, koji su korisnim informacijama o sumnjivoj osobi pomogli policiji te je potraga za odbjeglim vozačem rezultirala njegovima pronalaskom - poručili su iz policije. 

Radi se o muškarcu (27), državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je uhićen u petak nakon što mu je pružena odgovarajuća liječnička pomoć i priveden je na kriminalističko istraživanje. Sumnjiči ga se za počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće, nepružanje pomoći i protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj. 

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu biti predan pritvorskom nadzorniku

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ajetodoo 19.02.2022.

    Je li on Ture ili Poture.?

  • gif 18.02.2022.

    Mudrac naravno da treba biti kažnjeni ako je kriv samo mislim da je to strašno

  • mudrac22 18.02.2022.

    Nitko nije rekao da je to namjerno napravio . Kako bi to izgledalo kad bi svi koji skrive saobracajnu nesrecu samo odsetali na neko drugo mijesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare