News

Komentari 11

Kraj potrage u Gorskom kotaru: Skrivio je nesreću, jedan čovjek poginuo, a on se dao u bijeg

Kraj potrage u Gorskom kotaru: Skrivio je nesreću, jedan čovjek poginuo, a on se dao u bijeg

Policajci su u petak na području Fužina pronašli i uhitili vozača za kojim su intenzivno tragali od ponedjeljka kada je izazvao prometnu nesreću i pobjegao

U nesreći je smrtno stradao jedan čovjek, četvero ih je ozlijeđeno, od kojih dvoje teže. Poginuli čovjek i ozlijeđeni su državljani Turske. 

Kako javljaju iz PU primorsko-goranske, tijekom proteklih dana su za odbjeglim vozačem tragali policajci temeljne i kriminalističke policije, kao i pripadnici interventne i specijalne policije. 

- Pojačanu prisutnost policije uočili su i građani, koji su korisnim informacijama o sumnjivoj osobi pomogli policiji te je potraga za odbjeglim vozačem rezultirala njegovima pronalaskom - poručili su iz policije. 

Radi se o muškarcu (27), državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je uhićen u petak nakon što mu je pružena odgovarajuća liječnička pomoć i priveden je na kriminalističko istraživanje. Sumnjiči ga se za počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće, nepružanje pomoći i protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj. 

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu biti predan pritvorskom nadzorniku

Najčitaniji članci