To je to što me zanima!

Kraj Slavonskog Broda pao zrakoplov, ozlijeđen pilot

U avionu je bio 53-godišnji pilot Mladen Dokić koji je teže ozljeđen. Njegov suputnik državljanin BiH je nakon liječničke pomoći u bolnici pušten kući
Vidi originalni članak

Kod Slavonskog Broda, na letjelištu Jelas mali zrakoplov "piper" udario je kotačem u zemlju i okrenuo se na krila tijekom tradicionalnoga novogodišnjeg leta kojim članovi Aerokluba obilježavaju kraj godine. 
Zrakoplov je u vlasništvu Aerokluba "Slavonski Brod" i teže je oštećen. U avionu je bio 53-godišnji pilot Mladen Dokić koji je slomio jagodičnu kost i ima višestruke prijelome prstiju na lijevoj ruci. Nije životno ugrožen i na odjelu je otorinolaringologije u brodskoj bolnici. U trenutku nesreće s Dokićem je u zrakoplovu bio još jedna muškarac, državljanin BiH, koji je lakše ozlijeđen pa je nakon liječničke pomoći u brodskoj bolnici pušten kući. Dokić je izjavio da se ne sjeća okolnosti nesreće.
- Najmanje dvadeset godina imam letačku dozvolu. Što se dogodilo, ne znam. Došao sam k sebi tek na ulazu u bolnicu. Moglo je biti tragično, ali žao mi je i mojih kolega iz Aerokluba jer nam je to bio jedini avion koji smo imali - rekao je Dokić za Hinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare