To je to što me zanima!

Krala kovanice iz automata u Bjelovaru pa 'zapela' u garaži

Razbila je blagajnu i nije mogla platiti parkiranje čime bi se rampa automatski podignula. Ona i kći, koju je povela sa sobom, nisu mogle podići rampu te su ostavile automobil i pješice se udaljile
Vidi originalni članak

Razbojnički pohod 45-godišnje Čazmanke koja je prošlog ponedjeljka tijekom noći odlučila da po Bjelovaru isprazni automate za parkiranje i one u autopraonici, bi se mogao svrstati u rubriku „vjerovali ili ne“.

Naime, negdje oko tri sata iza ponoći, zaštitari Komunalca, u čijem je vlasništvu garaža ispod nekadašnjeg rukometnog igrališta ORK „Partizana“ kod Sokolane, ugledali su na monitoru ženu kako obija automatsku blagajnu. Odmah su alarmirali policiju, a provalnica koja je u nesvakidašnji pohod povela svoju malodobnu kćer i automobilom ušla u garažu „zapela“ je na izlazu. 

Naime, kako je razbila blagajnu nije mogla platiti parkiranje čime bi se rampa automatski podignula. Nisu mogle podići rampu te su ostavile automobil i pješice se udaljile s mjesta „zločina“. No, policija ih je ubrzo uhvatila.

Iz policije dobili smo potvrdu da je protiv nje podnijeta kaznena prijava nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. Tijekom postupka policija je provalnicu, koja izgleda nije do kraja ovladala svim tajnama tog „poziva“ utvrđeno je kako je ona iste noći prije bjelovarske avanture provalila u pet žetonjera instaliranih u samo poslužnoj auto praonici u poduzetničkoj zoni u Čazmi, ali je otišla praznih ruku.

Na aparatu za promjenu papirnatog novca u kovanice, demontirala displej, te ga odnijela sa sobom.

Protiv počiniteljice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

U bjelovarskoj „avanturi“ je uzela gotovo 3000 kuna, a šteta na automatskoj blagajni u podzemnoj garaži u Bjelovaru procijenjena je na nešto manje od 6000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 03.11.2017.

    Nikako da svatim ove pametne komentare , pitam vas da se doticnoj dami pruzila prilika da uzme milion , po vasem misljenju bi sigurno rekla ne , necu to mi je previse , oni sto su pokrali milione , da ih nije bilo nebi ih uzeli , jedno je sigurno , lopov je lopov .

  • Lala1808 03.11.2017.

    lopovluk u saboru,vladi ,sudstvu koji bi morali biti uzor -građani rade ono što vide i za što hdz kaže da je prihvatljivo

  • crazy mind 03.11.2017.

    Kada se gazda konacno vrati zaposliti ga kao voditelja tecajeva za lopove. ne mozemo dozvoliti da"talenti"kao ova zena uzalud propadaju :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare