Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Krala kovanice iz automata u Bjelovaru pa 'zapela' u garaži

Razbila je blagajnu i nije mogla platiti parkiranje čime bi se rampa automatski podignula. Ona i kći, koju je povela sa sobom, nisu mogle podići rampu te su ostavile automobil i pješice se udaljile

Foto: Željko Rukavina/24sata
78 komentara

Razbojnički pohod 45-godišnje Čazmanke koja je prošlog ponedjeljka tijekom noći odlučila da po Bjelovaru isprazni automate za parkiranje i one u autopraonici, bi se mogao svrstati u rubriku „vjerovali ili ne“.

Naime, negdje oko tri sata iza ponoći, zaštitari Komunalca, u čijem je vlasništvu garaža ispod nekadašnjeg rukometnog igrališta ORK „Partizana“ kod Sokolane, ugledali su na monitoru ženu kako obija automatsku blagajnu. Odmah su alarmirali policiju, a provalnica koja je u nesvakidašnji pohod povela svoju malodobnu kćer i automobilom ušla u garažu „zapela“ je na izlazu. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

Naime, kako je razbila blagajnu nije mogla platiti parkiranje čime bi se rampa automatski podignula. Nisu mogle podići rampu te su ostavile automobil i pješice se udaljile s mjesta „zločina“. No, policija ih je ubrzo uhvatila.

Iz policije dobili smo potvrdu da je protiv nje podnijeta kaznena prijava nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. Tijekom postupka policija je provalnicu, koja izgleda nije do kraja ovladala svim tajnama tog „poziva“ utvrđeno je kako je ona iste noći prije bjelovarske avanture provalila u pet žetonjera instaliranih u samo poslužnoj auto praonici u poduzetničkoj zoni u Čazmi, ali je otišla praznih ruku.

Na aparatu za promjenu papirnatog novca u kovanice, demontirala displej, te ga odnijela sa sobom.

Protiv počiniteljice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

U bjelovarskoj „avanturi“ je uzela gotovo 3000 kuna, a šteta na automatskoj blagajni u podzemnoj garaži u Bjelovaru procijenjena je na nešto manje od 6000 kuna. 

Možda vas zanima i ovo:
Message