To je to što me zanima!

Kraljevski piton Zoe se još nije vratila kući - traže je posvuda

Od ponedjeljka je nitko nije vidio, od onog prijelomnog trenutka kad je odlučila šmugnuti iz markuševečkog dvorišta u kojem se sunčala. Ako je vidite, nemojte je dirati
Vidi originalni članak

Prema posljednjim dostupnim informacijama s terena, Zoe još uvijek slobodno luta nepreglednim prostranstvima zagrebačke periferije.

Otela se sjedilačkom životu, podignula sidro i zaplovila u nepoznato. Odmetnuta kraljevska pitonka zamijenila je lagodno terarijsko životarenje s gušterom Miljenkom za samotnu skitnju.

Od ponedjeljka je nitko nije vidio, od onog prijelomnog trenutka kad je odlučila šmugnuti iz markuševečkog dvorišta u kojem se sunčala. Vlasnica Viktorija Tvorek na trenutak je ušla u kuću, a pustolovna Zoe zgrabila je priliku i umakla iz okova pitomog života.

POGLEDAJTE VIDEO Nestala pitonka Zoe

- Nema je. Ništa još - kaže nam zabrinuta Viktorija i dodaje da ju je tražila i dalje od kuće. Ma kakvi, Zoe se tvrdoglavo odbija vratiti. 

Osim Viktorije, zmija je iza sebe ostavila već spomenutog cimera Miljenka, raščupanog zamorca Dživu i cijelu koloniju madagaskarskih žohara. Viktorijin sin Krsto vjerojatno je najzabrinutiji nestankom ljubimice s kojom se redovito šetao po kvartu.

I zato ovim putem ponavljamo apel: Ako vidite zabludjelu zmiju, ne dirajte je. Javite se 24sata ili azilu Dumovec. Zoe, ako pregmižeš preko kojeg primjerka ovih novina, vrati se kući.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vinja 01.08.2020.

    Koliko mi se čini dvorište je ograđeno pa je čudno kako je zmija uspjela "odšetati" izvan njega. Čini se da je dugo bila sama, bez gospođinog nadzora kad je mogla tako nestati.

  • sodogom2020 01.08.2020.

    G. Denis, bravo za ironicno, satiricki obraden tekst na temu "Nestasna Zoe i njena zabrinuta vlasnica"...Gledajuci ovaj video, gdje vlasnica i njen djever " tako usplahireno, prezivajuci zvaku", ne znaju gdje bi prije poceli traziti malu "daviteljicu sprintericu Zoe", ali barem su se "ispricali" 😉ostatku pucanstva, jer eto, svakom se moze dogoditi, covjek se zapita dali su "na cemu" ili su takvi po prirodi. Vjerojatno ovo potonje, jer ipak, malo je ljudi koji bi mirno zaspali znajuci da pored njih boravi takav gmazic, ali kraljevski. Mislim da gda. Viktorija nije ni "osjetila" potres, ona je tako cool lady. G. Viki, da je nesto drugo u pitanju, ne ovoliko medijski eksponirano, i s ovom tematikom, gledajuci Vas, mislim da bi vecina pomislila: " kakva simpaticna, smirena osoba..." Ovako, naprotiv... Izuzet cemo fanove "malih reptileka", i clanove azila Dumovec"!

  • NA ROBIJU 01.08.2020.

    pa već 2 dana smrdi pola Markuševca

Komentiraj...
Vidi sve komentare