News

Komentari 57

Kraljevski piton Zoe se još nije vratila kući - traže je posvuda

Kraljevski piton Zoe se još nije vratila kući - traže je posvuda

Od ponedjeljka je nitko nije vidio, od onog prijelomnog trenutka kad je odlučila šmugnuti iz markuševečkog dvorišta u kojem se sunčala. Ako je vidite, nemojte je dirati

Prema posljednjim dostupnim informacijama s terena, Zoe još uvijek slobodno luta nepreglednim prostranstvima zagrebačke periferije.

Otela se sjedilačkom životu, podignula sidro i zaplovila u nepoznato. Odmetnuta kraljevska pitonka zamijenila je lagodno terarijsko životarenje s gušterom Miljenkom za samotnu skitnju.

Od ponedjeljka je nitko nije vidio, od onog prijelomnog trenutka kad je odlučila šmugnuti iz markuševečkog dvorišta u kojem se sunčala. Vlasnica Viktorija Tvorek na trenutak je ušla u kuću, a pustolovna Zoe zgrabila je priliku i umakla iz okova pitomog života.

POGLEDAJTE VIDEO Nestala pitonka Zoe

- Nema je. Ništa još - kaže nam zabrinuta Viktorija i dodaje da ju je tražila i dalje od kuće. Ma kakvi, Zoe se tvrdoglavo odbija vratiti. 

Osim Viktorije, zmija je iza sebe ostavila već spomenutog cimera Miljenka, raščupanog zamorca Dživu i cijelu koloniju madagaskarskih žohara. Viktorijin sin Krsto vjerojatno je najzabrinutiji nestankom ljubimice s kojom se redovito šetao po kvartu.

I zato ovim putem ponavljamo apel: Ako vidite zabludjelu zmiju, ne dirajte je. Javite se 24sata ili azilu Dumovec. Zoe, ako pregmižeš preko kojeg primjerka ovih novina, vrati se kući.

Najčitaniji članci