To je to što me zanima!

Kramarić: Nisam li nositelj liste, odustajem od izbora!

Ako nositelj liste u IV. izbornoj jedinici bude Željko Pecek iz HSS-a, Zlatko Kramarić odustat će od svojeg sudjelovanja i na parlamentarnim izborima
Vidi originalni članak

Nakon što je odustao od sudjelovanja na lokalnim izborima u Osijeku, Zlatko Kramarić, dopredsjednik HSLS-a, u utorak je najavio mogućnost i odustajanja od Sabora. Prema njegovim riječima na konferenciji za novinare, ako se na konačnim konzultacijama čelnika stranaka HSS-a, HSLS-a i PGS-a u srijedu dogovore da nositelj liste u IV. izbornoj jedinici bude Željko Pecek iz HSS-a, tada će bivši osječki gradonačelnik odustati od svojeg sudjelovanja i na parlamentarnim izborima. U tom slučaju, istaknuo je, aktualnim mu postaje ponuđeno veleposlaničko mjesto u Beogradu. Zlatko Kramarić je javnost upoznao i sa svojim prošlotjednim posjetom Hansu-Dietrichu Genscheru koji je zaželio posjetiti Osijek sljedeći mjesec. Prema Kramarićevim riječima, Genscherov posjet bi, osim privatnog, imao i radni karakter, te bi bivši njemački ministar vanjskih poslova u tom slučaju posjetio biskupa Srakića i evangeličku crkvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zgbxl 24.10.2007.

    Fino i za sve druge slijedece isto nadam se!!! Onako kako je \"prodao\" mimo volje clanova LS HSLSu samo da bi zadrzao fotelju i sada nakon Osijeckog kazalista bilo bi nama biracima pozeljno da ga nema vise na politickoj pozornici!

  • Pongra 23.10.2007.

    NEZNAM kako čemo dalje , bol i tuga u našim srcima on moš si mislit odustaje.....

  • gardy 23.10.2007.

    ha ha ha ,,e kramariču,ne odustaješ ti od izbora,nego hsls od tebe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare