To je to što me zanima!

Krapina: Djevojčica (11) se utopila u susjedovu bazenu

Emanuela V. (12) je na bazen otišla bez znanja odraslih. Iako nije znala plivati ušla je u vodu. Brat je potrčao po oca, no pomoć je stigla prekasno
Vidi originalni članak

Emanuela Vrbanić (12) iz Jesenja pokraj Krapine utopila se u utorak oko 14.30 sati u bazenu Ivice Janžeka. Nesretna djevojčica je do bazena stigla s bratom Darijem (10) i sestričnom Mihaelom (12). U jednom trenu Emanuela je, iako nije znala plivati, ušla u 1,5 metara dubok bazen. Pretpostavlja se kako se samo htjela rashladiti. Međutim, počela je tonuti. Mihaela joj je pokušavala pomoći, ali kako ne zna dobro plivati, nije uspjela. Brat Dario potrčao je po pomoć, a dječju vrisku prvi je čuo Marko Puljek iz Krapine.
- Potrčao sam do bazena, skočio u vodu, Emanuela je bila na dnu bazena. Zaronio sam i izvukao je van. Na žalost, nije davala znakove života - još u šoku ispričao je Marko. Tragičnu smrt djeteta teško podnose roditelji Daria i Viktor, koji imaju još troje djece.
Sestrična Mihaela je u šoku, osjeća se krivom i stalno plače, kaže njena majka. Vlasnik bazena stigao je na mjesto tragedije, ali od šoka nije mogao pričati. Bazen je sagrađen prošle godine i ima sustav za regulaciju vode. Upravo večer prije tragedije vlasnik je razinu vode spustio na 1,50 m.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kerefekica 25.06.2008.

    Meni samo nije jasno ZAŠTO i kao je imala pristup i bazenu ,kkao bvazen nije ograđen .. djeca voda ljeto ... ovaj jer bazen potencionalni ubica

  • strijelica 25.06.2008.

    žao mi je djevojčice.....sućut obitelji.....držite se, vjerujem da vam je preteško.....nemam riječi....

  • aanaaa 25.06.2008.

    sučut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare