To je to što me zanima!

Krapina: Drvenom letvom susjedu zatukao tri pauna

U mjestu Radoboj kraj Krapine muškarac (56) u utorak je ubio tri pauna. Vrijedne životinje je ubio jer su stvarale buku. Jedan paun je ipak preživio
Vidi originalni članak

Suprugu uzgajivača Ivana Malogorskog iz zaselka Malogorski kraj Radoboja u utorak u 7.15 sati dozvao je susjed.
Rekao joj je neka si dođe po paunove, koje je on “potukel”, inače će ih on donijeti k njoj u kuhinju. Stjepan je paunove zatekao u prostoriji iznad garaže gdje suši pšenicu. Ljutit zbog buke koju su stvarali, počeo ih je tući. Tri životinje su uginule, a četiri pobjegle.
- Prizor je bio jeziv, od siline udaraca poispadale su im oči iz glave. Jedan se sa slomljenim krilom i nogom kasnije vratio kući, dok su ostali prestrašeni nestali i ne znamo gdje se skrivaju - rekla nam je potresena Dragica Malogorski. Ivan je protiv nasilnog susjeda podnio prijavu za uništavanje tuđih stvari. Životinje je odvezao na Veterinarski institut na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jabulario 21.07.2013.

    I ja bi ih zatukao,zamislite da vam ujutro u 7 dođu životinje kokodakat i srat ispred kuće,a siguran sam da ih je već upozorio.Ako hoćeš imati paunove zagradi ih i gotovo,a ne oni ih lijepo puste da se najedu susjedove pšenice i poseru se pred njegovom kućom.Da sam na njegovom mjestu i vlasnike bi malo zravnao s letvom.

  • angel7 10.07.2008.

    treba ga kaznit jer nema pravo ubijat tude zivotinje zato sta njemu smetaju.

  • andrenulapet 10.07.2008.

    ..ne seruckajte bezveze, kaj nečiji paunovi imaju delati na mužovoj garaži dok on suši pšenicu...ma nemoj...kaj si mulac nije čuval živinu doma ograđenu kak bog zapovijeda..letva po tamburi i problem je riješen..i drugi put isto tak treba napraviti...možda samo još malo i gazdu počesati po hrtišču da si pazi na zverinjak...a osim toga, u Radoboju i okolnim krajevima je to nekaj čist normalnoga, tam susedi jedan drugom sa siročkom prozore brišu...rode se s malom maturom i 0,5 u krvi, pa ti vidi kad odrastu...Jel znate zakaj muž iz Radoboja drži sjekiru na televizoru...tamo je loš signal hateveja, pa da more sliku izoštriti ako zatreba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare