To je to što me zanima!

Krapina: U sudaru tri auta ozlijeđena dvojica vozača

Pijani vozač Vectre nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti te je u desnom zavoju prešao u suprotnu traku. Sudario se s Fiatom i odbacio ga na Mazdu
Vidi originalni članak

Vozač Opel Vectre, Mario C. (29) vozio je starom cestom od Krapine prema Velikoj Vesi i, oko 20.30 sati, u desnom zavoju prešao na suprotnu stranu ceste. Izravno se sudario s Fiat Bravom kojim je upravljao Ivan Ž. (30). Od siline udarca Vectra je odbacila Fiat 15-ak metara unatrag, a on je tada udario u Mazdu 2 koja je naišla iza njega. Mario i Ivan zadobili su teške ozljede te su ih prevezli u Opću bolnicu Zabok. Njihovo stanje nije poznato. Kako saznajemo od policije, vozač Vectre je imao 0,96 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cickova 29.04.2010.

    gadno je rec to na ovakav nacin, ali neki su jednostavno zasluzili da im se dogodi ovo. frajer ide pit, pa kaj mu ono na pagu neki dan nije bilo dosta?, ma trebo je krepat, ko moze rec da to nece ponovit, i sudarit se na cesti s nekim od nas?!?

  • drug Tito_1 29.04.2010.

    Ošet su si ga malo spili

  • mik 29.04.2010.

    Ma nije samo to!Gledam neki dan instruktora kako uči mladog vozaća vožnju u \"rikverc\",parkiranje,vožnju izmađu ćunjeva...10 minuta.Ja tako ne bih ućio niti dušmana da vozi.Pa instruktor pojma nema o vožnji a kako će naućiti sirotog mladog vozaća??Neka mu je Bog na pomoći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare