To je to što me zanima!

Kremlj: Putin i Prigožin sastali su se nakon kraja pobune. Bilo je tu 35 ljudi. Trajalo je tri sata

Peskov nije htio ulaziti u detalje, ali je kazao kako je "Putin dao svoju ocjenu događaja od 24. lipnja" kao i da je "poslušao objašnjena zapovjednika i ponudio im mogućnost daljnjeg zapošljavanja"...
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin sastao se u Kremlju s Jevgenijem Prigožinom nakon završetka pobune Wagnerovaca, potvrdio je Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov, javlja ruska RIA.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navode kako je na sastanku 29. lipnja bilo 35 ljudi, uključujući sve zapovjednike i šefove Wagnera. Trajao je tri sata.

Peskov nije htio ulaziti u detalje, ali je kazao kako je "Putin dao svoju ocjenu događaja od 24. lipnja" kao i da je "poslušao objašnjenja zapovjednika i ponudio im mogućnost daljnjeg zapošljavanja".

ŠEF WAGNERA NAVODNO JE U MOSKVI Francuski medij tvrdi: Prigožin i Putin održali su tajni sastanak u Moskvi nakon kraja pobune!

Vijest o tajnom sastanku prvi je objavio francuski portal Liberation, koji je naveo kako se na tom sastanku pregovaralo o budućnosti Wagner grupe. Dodaju kako su na sastanku, uz Putina, Prigožina i Wagnerovce, bili Viktor Zolotov, šef Nacionalne garde Rusije, te Sergej Nariškin, šef vanjske obavještajne službe.

TITULA JE I DALJE TU Gerasimov 'izmigoljio' prvi put nakon Prigožinove pobune: Rusi objavili novi video sa sastanka

Podsjećamo, Prigožin je krajem lipnja krenuo u pobunu protiv ruskog vojnog vodstva, najavio je da ide put Moskve, ali na kraju je od namjere odustao.

Navodno na nagovor bjeloruskog diktatora Aleksandra Lukašenka. Nakon toga je 'dogovoreno' da Prigožin bude pomilovan, ali da nastavi živjeti u Bjelorusiji...

BIVŠI VELEPOSLANIK SAD U RH: Mučno je čuti da šef ukrajinske vojske kaže: Naši planovi uopće nisu izvedivi, ali se provode...

Međutim, tamo se nije dugo zadržao. Uskoro je viđen u Sankt Peterburgu, a sad je stigla potvrda kako je 29. lipnja bio u Moskvi. 

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI I RUSIJI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 9

  • okii 11.07.2023.

    kad je ta navodna pobuna bila dogovorna,tenkovi se na labudicama  kretali u smjeru Moskve i svugdje bili propusteni,tko je jos u povijesti na labudicama napadao nekog u namjeri da osvaja 

  • Daxks 11.07.2023.

    Mali Putler se osramotio.

  • Hvala NATO 1999 10.07.2023.

    To jedino ima u Rusiji da se sastanči sa plaćenicima koji su upravo pokušali državni udar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare