To je to što me zanima!

Kremlj šuti o eventualnom zatvaranju granica, karte za letovima iz Rusije rasprodane

Karte na letovima iz Rusije brzo su se rasprodale u srijedu nakon što je predsjednik Vladimir Putin naredio hitnu mobilizaciju 300.000 pričuvnika
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Kremlja odbio je u srijedu odgovoriti na pitanja o eventualnom zatvaranju ruskih granica kako bi se spriječio bijeg vojno sposobnih osoba nakon što je objavljena djelomična mobilizacija za potrebe rata u Ukrajini.

Karte na letovima iz Rusije brzo su se rasprodale u srijedu nakon što je predsjednik Vladimir Putin naredio hitnu mobilizaciju 300.000 pričuvnika, prenosi britanska agencija Reuters.

PROGLASIO DJELOMIČNU MOBILIZACIJU Panika među Rusima? Evo što su Rusi najviše guglali uoči obraćanja Vladimira Putina

Podaci Google Trends-a pokazuju skok u pretraživanjima za Aviasales, najpopularniju rusku web stranicu za kupnju karata za letove.

Izravni letovi iz Moskve za Istanbul u Turskoj i Erevan u Armeniji, oba odredišta koja Rusima omogućuju ulazak bez vize, rasprodani su u srijedu, prema podacima Aviasalesa, a ni neke linije s međuslijetanjem, uključujući one od Moskve do Tbilisija, također nisu bile dostupne.

PUTINOVA MOBILIZACIJA Milanović: 'Situacija je opasna! Natežem se s onima koji su do jučer Putinu virili iz džepova'

Glasnogovornik Dmitrij Peskov kazao je novinarima da će ruska vlada "vrlo brzo" objaviti koje će kategorije građana biti izuzete od mobilizacije rezervista s vojnim iskustvom za služenje u Ukrajini.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • EmilCandor 21.09.2022.

    Uvjeren sam da je Putin prije pohoda na Ukrajinu dobio na tisuce procjena svojih generala i politicara kako su ruski generali i vojnici visoko motivirani, besprijekorno obučeni i naoružani, te nadasve sposobni za okupaciju Ukrajine. Danas osobno na to kazem: HA-HA-HA! A Putin na to danas kaze: JAO-MENI! 

  • EmilCandor 21.09.2022.

    Rat protiv Ukrajine je nacionalna sramota i razgolicenje vojno strateske nemoći Rusije; demonstracija nesposobnosti  ruskih generala i jalove diplomacije  da učine bilo kakav pozitivan pomak. Rusi iz dana u dan u Ukrajini demonstriraju opću nemoć i opću slabost svih sigurnosnih sustava, diplomacije i politike. 

  • mač osvete 21.09.2022.

    Egzorcizam bi spasio i Putina i Rusiju .Ovo nije Putin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare