To je to što me zanima!

Krenule u šetnju do Mrsinja pa se izgubile, spašavao ih HGSS

Turistkinje se nisu uspjele vratiti prije mraka, a sa sobom nisu imale rasvjetu kao ni nikakvu drugu potrebnu opremu za planinarenje, skrenule su s puta i krenule u sasvim suprotnom smjeru
Vidi originalni članak

Na području Općine Plitvička Jezera, točnije predjelu Mrsinja, dvije strane državljanke su predvečer krenule u šetnju prema vrhu Mrsinj kako bi posjetile istoimeni stari grad poznat kao mjesto gdje su stolovali biskupi i gdje je bilo sjedište Krbavske biskupije davne 1185. godine.

Budući se nisu uspjele vratiti prije mraka, a sa sobom nisu imale rasvjetu kao ni nikakvu drugu potrebnu opremu za planinarenje, skrenule su s puta i krenule u sasvim suprotnom smjeru pa ih je morao spašavati HGSS koji je dojavu dobio od Županijskog centra 112.

Brzom reakcijom spašavatelja HGSS Stanice Gospić, Ispostave Korenica 'izgubljene djevojke' su pronađene te u pratnji spašavatelja ispraćene do svoga hostela. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • umjereni pacifist 09.06.2017.

    jest da je na naš trošak,ali njima će ostati lijepa uspomena jer se osječaju sigurno za razliku od nekih zemalja gdje bi do mraka već bile zakopane.

  • ivanunited 08.06.2017.

    Sramota da se ove akcije ne naplacuju...

  • P0WK 08.06.2017.

    Hebote pa ovaj posao ovih u HGSSu je posao iz snova. 99% ovih koji se "izgube" po sumama su zenske, rade posao koji vole, dobe podmazivanje od ovih Cehinja i jos na kraju svega dobe sve to placeno i to od drzave, pa mogu za te pare jos i zenske odvest na duplu krunu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare