To je to što me zanima!

Kreši Ćosiću su 'odrezali' noge kako bi ga premjestili

Spomenik sportaša je bio kvalitetno usidren i nismo ga mogli drugačije odvojiti od postolja. Noge ćemo mu brzo popraviti, rekli su u ljevaonici
Vidi originalni članak

Došla je dizalica i pokušala je dignuti spomenik Krešimira Ćosića. No izgleda da ga radnici nikako drugačije nisu mogli odvojiti od postolja pa su mu prepili noge, rekao je naš čitatelj  Vedran Petešić koji je fotografiju snimio u ponedjeljak u Zadru.
- Imali su i puno problema zbog jakog vjetra, a morali su i paziti da ga granje ne ošteti - rekao je čitatelj. U tvrtki Anma koja je premještala spomenik kažu da je spomenik do sada stajao ispred dvorane u Jazinama, a po nalogu gradskih vlasti, sele ga ispred dvorane Višnjik, koja nosi ime velikog sportaša.
- Ispred dvorane je već novo betonsko postolje, a spomenik ćemo montirati za dan-dva - kažu u tvrtki Anma. U Ljevaonici Ujević, koja je izradila spomenik su objasnili da je on bio kvalitetno usidren te da nije bilo u planu da će ga premještati. Zato su radnici morali rezati noge, a to bi trebali brzo popraviti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare