To je to što me zanima!

Krešimir Beljak: "Zoki me je pitao koje fotelje želi HSS"

Šef HSS-a kaže da je HSS dobio poljoprivredu i niz drugih mjesta. Jambo tvrdi da se radi o oko stotinu fotelja, pet sigurnih mjesta u Saboru, tri granična, ministarstvo...
Vidi originalni članak

HSS će u novoj vladi, bude li Narodna koalicija sastavljala vladu, dobiti mjesto ministra poljoprivrede, otkrio je Krešo Beljak na N1 televiziji.

- Ja sam rekao da me ne zanimaju pozicije ni fotelje, a Milanović je rekao da tako neće razgovarati. Rekao je: “Ako želite surađivati preuzmite odgovornost i preuzmite poljoprivredu”. I to je pošteno. Ne radi se tu o uhljebima, radi se o ministarstvu koje je u velikim problemima. O resoru koji je 25 godina zapušten, gdje ni SDP nije imao dobrih rješenja.

Milanović ovom koalicijom rješava tri problema. Može s dobrim razlogom otpisati svog najgoreg ministra Tihomira Jakovinu, ulazi u desni centar i napada Most. HSS će, tvrdi Stipe Gabrić Jambo, dobiti oko stotinu fotelja. Pet sigurnih mjesta u Saboru, tri granična, ministarstvo poljoprivrede i sve pomoćnike, dva zamjenika u drugim ministarstvima, potpredsjednika Vlade za poljoprivredu i regionalni razvoj, dvanaest pomoćnika ministara i 60 drugih dužnosti, u Hrvatskim vodama i Hrvatskim šumama...

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Hjumn Kajt 12.07.2016.

    Krešo Kazeta

  • Usora1 11.07.2016.

    ima nesto sto beljak nije rekao, prije no je dobio nagradu raport je izgledao otprilike ovako, "druze, zadatak ispunjen, neprijatelj porazen bez zrtvi na vasoj strani".

  • Usora1 11.07.2016.

    zokijevi ratnici mandarina-jambo i autoelektricar beljak, pa ovi nisu dorasli ni tihomiru lopovini a kamo li da u izborima nastete petrovu i mostu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare