To je to što me zanima!

Uhitili Slovenca kod Varaždina: U kombiju krijumčario 19 ljudi

Slovenski vozač (42) se sumnjiči da je strance preuzeo u četvrtak u Hrvatskoj unajmljenim kombijem slovenskih registracija. Prevezao ih je do Kuršanca kako bi ih protuzakonito prebacio u Sloveniju
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro oko 9 sati u Čakovečkoj ulici u Kuršancu, interventni policajci tijekom nadzora prometa zaustavili su kombi slovenskih registracija u kojem su pronašli 19 državljana Iraka i Irana.

Slovenski vozač (42) se sumnjiči da je strance preuzeo u četvrtak u Hrvatskoj unajmljenim kombijem slovenskih registracija. Prevezao ih je do Kuršanca kako bi ih protuzakonito prebacio u Sloveniju, za novčanu naknadu.

Vozač je počinio kazneno djelo protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj, drugoj članici europske unije ili potpisnici schengenskog sporazuma te je protiv njega podnesena kaznena prijava. Potom je predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • the devil 08.02.2019.

    Nisam znao da kuršanec spada pod naš Varaždin 😅😂🤣😂😅

  • MH08 08.02.2019.

    Ajde novinari iskopajte podatke o migrantima koje je jucer policija pronasla u kamionu u Nasicama...dajte si truda pa se raspitajte malo

  • gregor crna ovca 08.02.2019.

    Slovena Idrz Idrizi zvan po gospon Jozek

Komentiraj...
Vidi sve komentare