To je to što me zanima!

Krijumčario fetuse ukrašene zlatom za obrede crne magije

Muškarac iz Velike Britanije je iz Tajlanda na Tajvan htio prokrijumčariti šest fetusa. Kupio ih je za 38.200 kuna, a navodno je za njih trebao dobiti čak šest puta više
Vidi originalni članak

Šest spaljenih i listićima zlata ukrašenih ljudskih fetusa tajlandska policija pronašla je kod Britanca (28). Policija je u petak objavila kako su muškarca koji je porijeklom s Tajvana uhitili u kineskoj četvrti u Bangkoku. Fetusi su već bili pakirani u kutije pa policija pretpostavlja da ih je muškarac htio prokrijumčariti iz zemlje na Tajvan gdje su ih trebali koristiti u obredima crne magije. 

Muškarac je fetuse navodno kupio u četvrtak za 5.100 eura (oko 38.200 kuna), a trebao ih je prodati po šest puta većoj cijeni, piše oe24. Ako ga osude mogao bi dobiti kaznu zatvora od najviše godinu dana te će morati platiti novčanu kaznu. U Tajlandu, kao i u Kini, se vjeruje kako fetusi donose sreću pa ih zato često čuvaju u kućama i trgovinama.   

Idi na 24sata

Komentari 51

  • NikolinaHabulin 16.10.2012.

    kada ce kazne za ljude koji se bave crnom magijom kod nas?

  • user_46331 26.05.2012.

    Strava, kuda ide ljudski um?

  • tenebris 21.05.2012.

    obično ne komentiram, no kad sam pročitao ovu vijest i vidio strah i gađenje u odgovorima,,. nisam siguran ako je to naivna glupost ili ljudi stvarno ovako razmišljaju, kad pišem razmišljaju mislim to u pravom smislu riječi. Ovdje se radi jedino o povredi kriumčarenja, znači povredi države za novac i to je sve, a to što su fetusi, mislim neznam što da kazem jeste ikad čuli za riječ arheologija ?, nadalje što se tiče crne magije ili čak i sreće što je donose fetusi da to stvarno nema smisla isto kao i nevidljivi tata izvan vremena i prostora koji sve vidi i poslao je svog sina da umre da vas sve spasi od grijeha koje je on stvori te nošenje istog u zlatu razapetog na križ oko vrata to uopće nije bizarno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare