To je to što me zanima!

Krijumčario je Pakistance pa sletjeli s ceste u Železnoj Gori

U kombi vozilu slovenskih registracija, ilegalne migrante je prevozio 51-godišnji državljanin Srbije, iz, kako je kako je utvrdila policija, koristoljublja za unaprijed utvrđeni novčani iznos
Vidi originalni članak

Iz PU međimurske su izvijestili da je dovršeno kriminalističko istraživanjem vezano uz krijumčarenje 10-orice Pakistanaca, koje je policija uhvatila u ponedjeljak ujutro oko 6.40 u Železnoj Gori, nakon što su sletjeli s ceste i doživjeli prometnu nesreću.

Svi su bili u čakovečkoj bolnici na pregledu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, a tek jedan od njih je ostao u bolnici na promatranju. U kombi vozilu slovenskih registracija, ilegalne migrante je prevozio 51-godišnji državljanin Srbije, iz, kako je kako je utvrdila policija, koristoljublja za unaprijed utvrđeni novčani iznos.

Planirao ih je ilegalno prebaciti iz Hrvatske u Sloveniju. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, osumnjičeni vozač je predan pritvorskom nadzorniku, te će biti doveden u državno odvjetništvo. Nad migrantima koji su nezakonito ušli u Hrvatsku, a među kojima je i dvoje maloljetnika, provodi se upravni postupak, te će tijekom srijede biti prepraćeni u Tranzitni centar za strance u Tovarniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.05.2019.

    Otkud Pakistanci? Kaj ni ministar rekel da su granice nepropusne i pod kontrolom? Tko tu koga i zakaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare