To je to što me zanima!

Kritizira Milanovića: Lupili ste pljusku svakom optimizmu

Svojim govorom na Glavnom odboru SDP-a dali ste još jedan doprinos depresiji u kojoj se zemlja nalazi, poručio je Vilim Ribić u pismu premijeru Zoranu Milanoviću
Vidi originalni članak

Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata, poslao je otvoreno pismo Zoranu Milanoviću vezano uz njegova objašnjenja Glavnom odboru SDP-a o rezultatima Vlade. 

- Svojim govorom na Glavnom odboru SDP-a dali ste još jedan doprinos depresiji u kojoj se zemlja nalazi i ekonomski i socijalno, i moralno i politički... Lupili ste pljusku svakom optimizmu pa i onom koji traži daljnje strpljenje i odricanje - napisao je Ribić u pismu. 

- Vaš govor je govor izgubljene stvarnosti i kao takav jednake kvalitete kao i prizemno etiketiranje o Vašoj komunističkoj naravi, što je također jedna besmislica, uvredljiva za zdravi razum, baš kao i Vaša. Osim SDP-a i HDZ-a u vašem ringu, osim otuđene političke elite u vašem zabavištu, postoji ovaj narod kojem je taj klinč nepotreban, sporedan i iritantan. Postoji narod koji vodi tešku bitku u ringu svoje svakodnevice, koji vraća kredite u uvjetima smanjenih primanja, koji traži posao kojeg niste stvorili, koji školuje svoju djecu na rubu izdržljivosti - napisao je Ribić. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sorki 23.12.2013.

    ribiču ima negde oko 400.000 tisuča nezaposlenih za takve plaču u državnoj u državnoj upravi kakve vi očete uvjek se vas može zamjenit kakvi štrajk ja bi vas sve na burzu rada i uzeo neke druge s burze pa da vidite kako običan puk koji radi u privatnom sektoru proživljava s 2.000do 4.000 tisuče kuna ane u državnoj do 10.000 tisuča i ktome plača vas taj običan puk koji jedva proživljava

  • wartburg 22.12.2013.

    pljuska optimizmu!? Kojem pobogu optimizmu? Onom o saborskim i sindikalnim plaćama možda...

  • Bassa_1 22.12.2013.

    Mislim da je ovo što sušamo od premijera, i ostalih dogovreni marketing koji nema temelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare