To je to što me zanima!

Kriv je neispravni bojler: Voda s okusom nafte tekla iz slavine

Voda s okusom nafte, tamne boje, koja je jutros potekla iz "špine" u stanu na splitskim Pujankama nije stigla Dioklecijanovim vodovodom, već je takva postala zbog - neispravnog bojlera
Vidi originalni članak

Tehničari splitske komunalne tvrtke Vodovod i kanalizacija u četvrtak ujutro izašli na teren nakon što je u medijima objavljena fotografija zamućene vode. Voda s okusom nafte koja je potekla iz slavine u stanu u splitsku kvartu Pujanke postala je takva zbog neispravnog bojlera.

- Svi fizikalno-kemijski i mikrobiološki pokazatelji kvalitete pitke vode u vodoopskrbnom sustravu šireg splitskog područja u potpunosti su uredni i voda je ispravna za piće i upotrebu bez ograničenja. - poručili su odgovorni iz ViK-a. 

Nakon dojave o crnoj vodi na Pujankama, ekipe ViK-a su izašle na teren te su uzeti uzorci u cijeloj zgradi (i ulici) te se utvrdilo kako je zamućenje registrirano samo na jednoj slavini u kuhinji jednog stana u Tijardovićevoj ulici, dok je voda iz slavina u kupaonici bila bistra, službeni su rezultati s terena.

Tako su stanari upućeni na problem u internoj instalaciji, odnosno da poprave bojler u kuhinji.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sosed 09.05.2019.

    možda je bojler na dizel gorivo a ne na plin

  • Gregur 09.05.2019.

    Kako je nafta dospjela u vodu? A bojler je plinski?!?! Neko nekog farba...

  • ljubica ljubičica_1 09.05.2019.

    Voda u Splitu je neispravna.Ma što oni iz grada govorili.Voda je puna mulja ako ostoji preko noći.To svako može provjerit ko živi u Splitu.Ja sam to provjerila i već drugu godinu kupujem flaširanu vodu za piće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare