To je to što me zanima!

Krivotvorila je ugovor pa joj država isplatila 45.000 kuna

Krivotvorena preslika ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta odnosi se na zemljište, koje je u vlasništvu oštećenog 45-godišnjaka. Tako je nepripadajući iznos isplaćen na na račun njenog trgovačkog društva
Vidi originalni članak

Kazneno je prijavljena 39-godišnjakinja iz Velike Ludije, kojoj je na temelju krivotvorene preslike ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta, isplaćeno najmanje 45.000 kuna na ime poticaja.

Kako je utvrđeno završenim kriminalističkim istraživanjem, ona je u travnju 2016. godine, kao odgovorna osoba tvrtke iz Velike Ludine, krivotvoreni ugovor predala Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Sisku.

Krivotvorena preslika ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta odnosi se na zemljište, koje je u vlasništvu oštećenog 45-godišnjaka. Tako je nepripadajući iznos isplaćen na na račun njenog trgovačkog društva.

ZLOČIN U UMAGU Provalio u trgovinu i liječničku ordinaciju, ukrao hranu i novac

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičena je kazneno prijavljena za subvencijske prijevare i krivotvorenja isprave, dok je trgovačko društvo temeljem Zakona o odgovornosti pravnih osoba prijavljeno za subvencijsku prijevaru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • andi_1 21.01.2020.

    A jesmo mi Hrvati iskvaren narod, pogotovo nakon raspada Juge...kradje, prevare na sve strane, od malih pa do velikih...samo si to tesko priznajemo !

  • POTPEC 21.01.2020.

    I za to će platiti neku smiješnu kaznu, a pare zadržati. Jadna li si državo s partijskom vlasti na čelu. Umisto da joj se oduzmu data sredstva uvećana za zateznu kamatu i pošalje drastična kazna.

  • 21.01.2020.

    A koliko ima takvih da ih nikad neće naći??98 posto...ovu neko drukao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare