Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Krivotvorila je ugovor pa joj država isplatila 45.000 kuna

Krivotvorena preslika ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta odnosi se na zemljište, koje je u vlasništvu oštećenog 45-godišnjaka. Tako je nepripadajući iznos isplaćen na na račun njenog trgovačkog društva

Hrvatske kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
4 komentara

Kazneno je prijavljena 39-godišnjakinja iz Velike Ludije, kojoj je na temelju krivotvorene preslike ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta, isplaćeno najmanje 45.000 kuna na ime poticaja.

Kako je utvrđeno završenim kriminalističkim istraživanjem, ona je u travnju 2016. godine, kao odgovorna osoba tvrtke iz Velike Ludine, krivotvoreni ugovor predala Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Sisku.

Krivotvorena preslika ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta odnosi se na zemljište, koje je u vlasništvu oštećenog 45-godišnjaka. Tako je nepripadajući iznos isplaćen na na račun njenog trgovačkog društva.

Policija ZLOČIN U UMAGU Provalio u trgovinu i liječničku ordinaciju, ukrao hranu i novac

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičena je kazneno prijavljena za subvencijske prijevare i krivotvorenja isprave, dok je trgovačko društvo temeljem Zakona o odgovornosti pravnih osoba prijavljeno za subvencijsku prijevaru.

Možda vas zanima i ovo:
Message