To je to što me zanima!

Krivotvorio je građevinske dozvole za rekonstrukciju kuća

Iz dubrovačko-neretvanske policije u petak su objavili kako je osumnjičeni tijekom pretprošle i prošle godine izradio dvije lažne građevinske dozvole za rekonstrukciju dvije postojeće građevine
Vidi originalni članak

Zbog krivotvorenja građevinskih dozvola, kojima je na temelju neistinitih podataka označio gradilišta kako bi započeo radove na rekonstrukciji dviju kuća na poluotoku Pelješcu, policija je 42-godišnjaka osumnjičila za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Iz dubrovačko-neretvanske policije u petak su objavili kako je osumnjičeni tijekom pretprošle i prošle godine izradio dvije lažne građevinske dozvole za rekonstrukciju dvije postojeće građevine u mjestu Janjina na Pelješcu.

GOTOVA ISTRAGA Bankar u Zagrebu oštetio firmu za 3,9 milijuna kuna: Potpis krivotvorio, novac zadržavao...

Istragom je utvrđeno da spomenute dozvole nije izdao niti odobrio nadležni upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Dubrovačko-neretvanske županije, ispostava u Pločama, kao i da prethodno nisu zaprimljeni zahtjevi za izdavanje spomenutih akata.

Temeljem tako krivotvorenih građevinskih dozvola izrađene su i postavljene dvije ploče čiji su izgled i sadržaj propisani pravilnikom nadležnog Ministarstva graditeljstva.

UHVAĆENI NA GRANICI Trojac u Zadru krivotvorio covid potvrde: Htjeli su van Hrvatske

No, sadržavale su neistinite podatke s brojevima nepostojećih dozvola kojima je označio gradilišta na mjestu gdje su se planirale rekonstruirati postojeće građevine, kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare