To je to što me zanima!

Križevci: Vozač (19) Opela se sudario s Passatom i poginuo

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 23 sata u Križevcima jedna je osoba poginula dok su dvije ozlijeđene od kojih jedna teško. Nesreću je izazvao vozač (19)
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u utorak oko 23 sata u Križevcima jedna je osoba poginula dok su dvije ozlijeđene od kojih jedna teško. Policija navodi da je nesreću izazvao L.V. (19),  vozač Opel Corse, koji se kretao Ulicom branitelja Hrvatske u smjeru Ulice Frana Supila. 

On je iz za sada nepoznatih razloga Corsom križevačkih registarskih oznaka prešao na suprotnu, lijevu, stranu ceste i direktno se sudario s Passatom križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljala  D.V. (22), pravilno se krećući svojom stranom kolnika. 

U stravičnom srazu dva vozila, vozač Corse je na mjestu preminuo, dok je vozačica Passata teško ozlijeđena, a njezin putnik T. G. (31) prošao je s lakšim ozljedama

Vozačica Passata je zbog prijeloma noge zadržana u koprivničkoj Općoj bolnici. Policija će o ovom tragičnom događaju izvijestiti ODO u Koprivnici. 

>>> Nije stao na znak 'Stop': Vozač (78) poginuo, troje ozlijeđenih

Idi na 24sata

Komentari 53

  • DanaMarković 03.10.2013.

    ograničavanje snage vozila za tzv mlade vozače ( do 24. godine života) nema nikakvog efekta, dapače iz ovog primjera vidi se da jače vozilo ( po snazi) spašava život, a havariju svaki vozač ne samo mladi može napraviti i sa vozilom do 80kw snage motora....nažalost tragično je završilo i ovaj put....

  • forks 02.10.2013.

    dosli smo do zakljucka, kupiti sto veci i sigurniji auto. vece su sanse da prezivimo dok se vozilo iz drugog smjera zaleti u mene, tebe ili naseg susjeda.. npr.

  • igrac89 02.10.2013.

    Obitelji poginulog iskrena sućut, a ozlijeđenima želim brz oporavak… Nikada ne vozi brže nego što te tvoj anđeo čuvar može pratiti! Strašna tragedija, šok....

Komentiraj...
Vidi sve komentare