To je to što me zanima!

Krk: Njemački odgojitelj je bludničio nad štićenikom (14)

Policija je u petak navečer nešto iza 19 sati u autokampu Ježevac na otoku Krku naišla na skupina djece koja napada i tuče muškarca...
Vidi originalni članak

Krčka policija je u petak navečer nešto poslije 19 sati u autokampu Ježevac na otoku Krku naišla na neočekivani prizor gdje skupina djece napada i tuče starijeg muškarca. “Pedofil, pedofil”, čuli su policajci povike razjarene djece, nastojeći obraniti neznanca od napada. Ubrzo su se uvjerili da su djeca imala pravo. Nasrnuli su na pravog pedofila. U policijskoj postaji policajci su utvrdili da je odgojitelj Hall Klaus Jurgen (57) dirao 14-godišnjeg štićenika popravnog doma iz Njemačke. Štićenici tog doma došli su na ljetovanje u Hrvatsku. Bezočnom pedofilu nije bilo dovoljno to što je dirao dječaka, nego je štićenika prisilio da i on zauzvrat dira njega.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • parki 14.09.2009.

    trebali su mu rascvjetanu šišku od bora ugurati s naopačke strane u čmar pa bi definitivno prestao radit sranja

  • makiii 06.09.2009.

    Da je to hrvat napravio u Njemačkoj cijela nacija bi nam bila pedofili, silovatelji, ubojice, samoubojice, monstrumi i nakaze. A ovako jedan omanji članak i to je to.

  • Q-bit 06.09.2009.

    jjooj da sma ja tamo bio policija bi nasla skroz drukciju pricu !! sa nesretnim krajem za pedofilcinu j**o mu pas mater !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare